| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
V strom
istanbul
0 Rh (+)
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
Daytona 350
İstanbul
A Rh (+)diz dalga geçin ama gerçekler acıdır yenisi 11.000 lira ben yaptığım değişikliler ve mükemmel lastik takımı avon venom ile ki kendi lastikleri bariz nalyon yağmur falan hayatda tutmaz 7000-8000 den aşağı vermem![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Vazgeçtim o zaman ben. O kadar kötü bi motora 2250'den fazla verirsem kazıklanmış hissederim kendimi.
Benim motor 2011 model 250E-9B; hiçbir sorunu olmamasına rağmen 5250'ye verecektim; sen bir sürü problemi olan motoruna 7000-8000 diyorsun. :?
Bir de o kadar dandik bir motora neden o kadar masraf (değişiklik) yaptın anlamadım.![]()
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Ya Emir açıkça yazıyorum.Ban, man umrumda değil valla artık resmen işin bokunu çıkartmış durumdasın farkındamısın.Neyin peşindesin ne yapmaya çalışıyorsun hiç anlam veremiyorum.Seni sayıyla mı verdiler sırayla mı geldin? nasıl oldu? onuda çözemedim.
İşten anlıyorum diyorsun ha bire .Bu olumsuzlukları satın almadan önce görmedin mi? O saydığın olumsuzlukları herkes biliyor.Aldığımız alet süper ötesi bir mal değil ki kimse de öyle olmasını bekleyerk almadı bu markayı.
Yoksa farklı bir markanın pazarlama taktiğini mi uygulamaya çalışıyorsun burada?????
Derdim var de yardım edelim.Kimse sana burada yardımı esirgemez.
Ama böyle elinden misketleri alınmış çocuklar gibi zırıldayıp durman birşeyleri çözmeyecek.....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)