Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Cgman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diz dalga geçin ama gerçekler acıdır yenisi 11.000 lira ben yaptığım değişikliler ve mükemmel lastik takımı avon venom ile ki kendi lastikleri bariz nalyon yağmur falan hayatda tutmaz 7000-8000 den aşağı vermem
    Vazgeçtim o zaman ben. O kadar kötü bi motora 2250'den fazla verirsem kazıklanmış hissederim kendimi.
    Benim motor 2011 model 250E-9B; hiçbir sorunu olmamasına rağmen 5250'ye verecektim; sen bir sürü problemi olan motoruna 7000-8000 diyorsun. :?
    Bir de o kadar dandik bir motora neden o kadar masraf (değişiklik) yaptın anlamadım.

Cgman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazgeçtim o zaman ben. O kadar kötü bi motora 2250'den fazla verirsem kazıklanmış hissederim kendimi.
    Benim motor 2011 model 250E-9B; hiçbir sorunu olmamasına rağmen 5250'ye verecektim; sen bir sürü problemi olan motoruna 7000-8000 diyorsun. :?
    Bir de o kadar dandik bir motora neden o kadar masraf (değişiklik) yaptın anlamadım.
    elcikleri oldukca kötü olduğu için ve de sinayllar lastik zaten berabat tse den nasıl geçmiş anlamadım amorsitörde yok gibi bir şey zaten

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Cgman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elcikleri oldukca kötü olduğu için ve de sinayllar lastik zaten berabat tse den nasıl geçmiş anlamadım amorsitörde yok gibi bir şey zaten
    Ya Emir açıkça yazıyorum.Ban, man umrumda değil valla artık resmen işin bokunu çıkartmış durumdasın farkındamısın.Neyin peşindesin ne yapmaya çalışıyorsun hiç anlam veremiyorum.Seni sayıyla mı verdiler sırayla mı geldin? nasıl oldu? onuda çözemedim.

İşten anlıyorum diyorsun ha bire .Bu olumsuzlukları satın almadan önce görmedin mi? O saydığın olumsuzlukları herkes biliyor.Aldığımız alet süper ötesi bir mal değil ki kimse de öyle olmasını bekleyerk almadı bu markayı.

Yoksa farklı bir markanın pazarlama taktiğini mi uygulamaya çalışıyorsun burada?????

Derdim var de yardım edelim.Kimse sana burada yardımı esirgemez.

Ama böyle elinden misketleri alınmış çocuklar gibi zırıldayıp durman birşeyleri çözmeyecek.....

Cgman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Şafak
    Cg Artist/İç mimar
     Daytona 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya Emir açıkça yazıyorum.Ban, man umrumda değil valla artık resmen işin bokunu çıkartmış durumdasın farkındamısın.Neyin peşindesin ne yapmaya çalışıyorsun hiç anlam veremiyorum.Seni sayıyla mı verdiler sırayla mı geldin? nasıl oldu? onuda çözemedim.

İşten anlıyorum diyorsun ha bire .Bu olumsuzlukları satın almadan önce görmedin mi? O saydığın olumsuzlukları herkes biliyor.Aldığımız alet süper ötesi bir mal değil ki kimse de öyle olmasını bekleyerk almadı bu markayı.

Yoksa farklı bir markanın pazarlama taktiğini mi uygulamaya çalışıyorsun burada?????

Derdim var de yardım edelim.Kimse sana burada yardımı esirgemez.

Ama böyle elinden misketleri alınmış çocuklar gibi zırıldayıp durman birşeyleri çözmeyecek.....
    ben gördüklerimi yazdım sadece bu kadar rr savunuyorsonuz sponsor olsun size yersiz konuşmalar yapma düşüncelerimi yazdım sadece benim düşüncem özgürüm istediğimi yazarım benim alırken tipi oldukca hoşuma gitti gerekli uyarılı bütün motorcu arkadaşlarım benden tecrübeli tecrübesiz yaptı zaten ben bile bile aldım bu pişmanlığı yaşıyorum ama bir daha tövbe rr almam çevremde kim varsa da altırmam polimiğe girmiyorum artık hadi sağlıcakla

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)