Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Antalya oturak dosemecısı

Arkadaşlar bende 2006 model bir dd 250 var artıcının oturagı cok rahatsız benim oturakta cok eskimiş oldugundan bi hışımla soktum attım ustune işten biraz anlayan arkadasın yardımıyla yuksek dansite sungerden yekpare oturak yaptık aslında fena olmadı ama tabandaki plastikler catlak kırık oldugundan pek sağlıklı olmadı.

Motora baştan istediğim gibi yekpare sele yapacak yer arıyorum.Antalya civarında bildiginiz yer var mı..

Birde ruzgarlık camı alacağım tavsiyelerinize açıgım.....

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cami eski sanayide bir cok yerden temin edebilirsiniz.

Arka seleyide terracity nin orda Fener Market var onun yaninda bir terzi var orasi yapiyor suni deriyi vs koltugun icini dişini kendiniz alin gidin sadece işcilik alir

Ayni şekilde terracitynin caprazinda Vanilya pastanesin caprazinda pamukkale turuzimin yaninda doşemeci var orasiylada goruşebilirsiniz

Veya Eski Beyaz Dunya alişveriş merkezinin ordan anayoldan g.obaya dogru giderken sagda Kiler marketin karşisinda Emux İnternet Kafe var onun yaninda bir terzi var o tarz işler yapiyor

Duzgun tarif veremedim kusura bakmayin
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)