Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı burak_332 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bütün yazılanları okudum bende şunu eklemek isterim benimde sürüş rahatlığı konfor ve performans olarak bi şikayetim yok çabuk hızlanıyor ve 120 130 bana yetiyor özenle bakarsanız bakımlarını eksik etmesseniz sizi üzmezte tek şikayetim aryodinamik ve mühendistlikle ilgili detaylar. bir kere çok hafif 250 cc en az 200 kiloyu geçmeli bu sebepten rüzgarda çok sallanıyorum virajlarda fazla yatarsanız kendinini bir buz pistinde bulabilirsiniz virajlarda gereksiz yavaşlama yapıyorumki en sevmediğim olay motor viraj yapmalı en az 35 45 dereceye kadar yatabilmeli. bunun dışında TAŞ GİBİ MOTOR BU PARAYA BU KATİLE İYİ BENCE
    Burak kardeşim 35-40 derece yatabilmeli diyosunda bence bi kağıt üzerinde 35-40 dferecelik bi açı çiz ve öyle değerlşendir. bu crouser bi motror ve çin malı :D 20 derece yatabiliyorsan allah şükretmen lazım düşmedim diye. çünkü yerle aranda 90 derece var sen bunun yarısını istiyosun el insaf :D

Benim eleştirilerime gelirsek;
    Ben bildiğiniz üzere 125cc RR kullanmaktayım. Bu zamana kadar beni yokuşlarda bayılmasının dışında ( artçı ile ) bir sıkıntı görmedim. beni yolda bırakmadı. Ama kimse benimle motorlarımızın yakıtı ile ilgili polemiğe girmesin. bu motorlar çok yakıyor. kullanış falan hikaye yani. yakıyor arkadaş. tek sorun bu bence. hee şaldır şuldur yakmıyor ama bi 150 cc cbf le kıyasalınınca hem performans olarak hem yakıt olarak sınıfta kalır. ama şekli yeter :D

bahadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bahadir hancçer
    ses ışık teknisyeni makinist
     DD250E-10
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bendede 2010 spyder var bir kaç sorun oldu en önemlisi depo benzin alt bağlantı noktalarındna benzin sızdırıyordu bana toplamda 110 tl ye mal oldu ( yenisi 465 tl ) mecbur yaptırdım manifoltlarım çatladı yenilendi vibrasyon derseniz alıştım rahatsız olmuyorum daha ne kadar masraf çıkarsada satmayı düşünmüyorum asaleti yeter

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    depo altı bağlantı noktarından sızdırması garip.. darbemi aldı acaba.. çatlakmıydı alındığındada.. kullanıcı hatasına benzemiyor sıfır şamandırada yamulmuyorsam 45 60 lira birşeydi..
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)