Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Wolker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bekir ilker
    Tekniker
     DD 350 E-6 C DAYTONA
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Motosiklet sürekli buji Patlatıyor - Yardım Lütfen

Arkadaşlar merhaba , 1000 km ye gelen motorumda bir arıza vuku buldu , sag blok sürekli buji patlatıyor.Usta değiştiriyor alıp eve getiriyorum kapalı garajıma koyuyorum max 3 gün gidiyor sonra motor yine çalışmıyor ,ateşleme alıyor rolantiye düşmüyor ... Çalışmaya başlayıncada sag silindir çalışmıyor nedeni ne olabilir acaba ? Yardımlarınız için teşekkürler ...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,683
    Beğenilmiş
    7,111
    Alıntı Wolker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba , 1000 km ye gelen motorumda bir arıza vuku buldu , sag blok sürekli buji patlatıyor.Usta değiştiriyor alıp eve getiriyorum kapalı garajıma koyuyorum max 3 gün gidiyor sonra motor yine çalışmıyor ,ateşleme alıyor rolantiye düşmüyor ... Çalışmaya başlayıncada sag silindir çalışmıyor nedeni ne olabilir acaba ? Yardımlarınız için teşekkürler ...
    merhaba Bekir geçmiş olsun
    öncelikle buji ne marka takdılar bilmiyorum ama bir kaç markanın piyasada çakmaları var bir başka orjinalliğinden emin olacagın yerden farklı marka buji al onu dene olmazsa ateşleme bobininde sorun olabilir lik çalıştırmada yüksek voltaj verip bujiyi patlatabilirkontrol ettirmek lazım kolay gelsin

Wolker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bekir ilker
    Tekniker
     DD 350 E-6 C DAYTONA
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil abi merhaba sagol yorumun için, usta japon bujisi sipariş edip takacagını söyledi bakalım en son care onu bekliyorum yoksa yok pahasına verecegim mobileti boğazıma kadar geldi ...

DR.ALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPASLAN ÖZTAŞ
    Diş doktoru
     RR 250E-9
     BODRUM
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    geçmiş olsun.yanlış anlamadıysam buji birkaç kez değişmiş.ustan sanırım dandik buji kullanmamıştır.kullansa dahi 2 günde patlatmaması lazım..bobinlerin ölçümünü yaptırsan diye düşünüyorum..kolay gelsin.

dtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tahir Düzgün
    Bankacı
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Wolker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzer bir durum ben de yaşamıştım.3 günde bir buji yağlanıyor ve motor çalışmıyordu.Kaç farklı marka buji değiştirdim sorun çözülmedi.Sonunda Ali Usta karbiratörü değiştirip beni bir güzel öptü ve motor düzeldi.Ancak zannediyorum bujinin patlaması ve yağlanması aynı şey değildir.Sadece benzer durum yaşadığım için yazayım dedim..

kartezyenx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    sorun halloldumu japon buji ile

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)