Arkadaslar motorun zinciri ne sıklıkla ve ne Ile yağlanmalı ve lastik basınçları ne olmalı acaba
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Arkadaslar motorun zinciri ne sıklıkla ve ne Ile yağlanmalı ve lastik basınçları ne olmalı acaba

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)lastik havaları
ön: 30
arka:32
zincir yağı
her motorcuda sprey zincir yağları var onlardan alıp zincirin üzerindeki yağ bittikçe yağlarsın![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)normalde standart olarak 300km'de bir zincirin yağlanması gerektiği söylenir. sana göre değişkenlik de gösterebilir tabiLastik havaları standartta Celil abinin dediği gibi 30-32'dir ama lastikçiler tubeless lastiklere normal basınçtan +2 fazla basın derler.. Ama şu da bir gerçek, +2 bastığında konfor düşer..
![]()
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Arkadaşlar motorum henüz 3 günlük AMA sabahları beni mahvediyor ilk marşta çalışıyor (jigle açık) 1 dk bekliyorum sonra yola çıkıyorum AMA ışıkta durup vitesi boşa atınca stop ediyor bu durum öğlene kadar devam ediyor öğleden sonra problem yok bu normal mi yoksa biryede bi hata mı yapıyorum

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)merhaba Murat bugün hafta sonu oldugundan ekran başında kimseyi bulman zor
eralp dediği gibi jikle açık yola çıkmıyorsun değilmi durum öyle gibi görünüyor öyle ise yola çıkmadan jikleyi kapat (jikle yukarı doğru kapalı aşagı doğru açık)
değilse anormallik var servise göster![]()
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Aslında evet jigleyi ilk çalıştırmada açıyorum sonra yola öyle çıkıyorum çünkü gideceğim yer genelde kısa mesafeler oluyor yolda motor rahat çalışsın diye kapatmıyorum AMA zaten 1 dakika kadar çalışsa da jigleyi kapatınca motor stop ediyor bende o yüzden jigle Ile yola çıkıyorum peki olması gereken ne?

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)ilk çalıştırmada jikle ile çalıştır 3-4 dakika ısıt sonra jikleyi kapat yolda kesinikle jikle ile gitme bujiler kurum yapar ateşleme bozuk yapar bujinin temizlenmesi gerekir![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)