Merhaba arkadaşlar.
42 yaşında, reklamcı-fotoğrafçı, evli barklı çocuklu, sade bir adamım. Tüplü-tüpsüz dalış, motosiklet, kamp, doğa ve bilim konuları ilgi alanlarımı oluşturuyor. Motosiklet konusu babamdan, amcamdan bize kadar sirayet eden bir durum. Benim, abimin motoru var. Amca ve hala oğullarımın da önceden vardı. Hasılı kelam bir şekilde hayatımızın bir kenarında hep motor vardı. Cruiser tarzı bir motorum olmasına rağmen (maalesef bütçe meselesi) çoğunlukla dağ bayır tek başıma dolaşırım. Motorun gücü nedeniyle büyük motorların yanında sıkıntı oluyor. Küçük cc motorlarlarda da genellikle yaşıma veya belli bir olgunluk seviyesine erişmiş arkadaş bulamıyorum. Bu yüzden hem kimseyi rahatsız etmemek hem de kimseyi bana yetişmek için zorlamamak adına çok memnun olmasamda yalnız kalıyorum. Regal sitesinde ne işin var diyecek olursanız; 2006 senesinde bir Regal Raptor alacak iken devlet babamızın kaktırdığı ÖTV etkisiyle alamamıştım. Ama hep Regal'lere karşı içimde bir sempati vardı. Sonra kısmet geçen hafta Karaburun'da bir Regal gurubu ile karşılaşınca (Bkz. 'Celil bizi dis... gezmeye götür' konusu) dayanamadım ve bir Keeway Supershadow kullanıcısı olarak yanlarına yanaştım. Sağolsunlar çok keyifli bir gün geçirmeme vesile oldular. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonra da sık sık görüşürüz.
Keyifli sohbetler ve faydalı paylaşımlarla dolu bir forum ortamı yaşamak temennim ile herkese iyi günler diliyorum.
İnanç Ali Özdemir

Honda XL650 Transalp
İstanbul
AB Rh (+)