Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2

dakika 1 gol 1 : akü bitti :(

Arkadaşlar bugün henüz 46.km de olan motorumla giderken spayder biranda stop etti forumda Daha onceden konusu geçen sigortalara kadar bakılabilecek her yere baktım daha sonra aktarma Ile motoru çalıştırdım ilk marşta aldı ama aktarma kablolarını sökünce direk stop etti yine bizde bi on dakika aktarma Ile beraber şarj ettik böylelikle eve gelebildim ama tam evin önünde yine stop etti ve çalışmadı yarın sabah tekrar arabadan şarj edip servise gazlicam galiba montaj sırasında alternator yada şarj dinamosunun bağlantılarında bişeyi atladılar aküyü hazırdan yiye yiye bitirdi siz nedersiniz sıfır motorda bu gibi aksaklıklar olabilir diye düşünüyorum acaba çok mu iyi niyetliyim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    geçmiş olsun murat
    muhtemelen dediğin gibi makina şarzı kesmiş konjektörün fişi yerine tam oturmamış temazsızlık yapmış olabilir makinanın sağ alttaki anahtar deliği olan takım kutusunun içinde akü şarz trafosu var (fişi amerikan fiştir normal fişe çevirici bulman lazım ) akşam şarza bağlayıp aküyü doldurabilirsin
    Konu CELİL tarafından (21.October.2012 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun murat
    muhtemelen dediğin gibi makina şarzı kesmiş konjektörün fişi yerine tam oturmamış temazsızlık yapmış olabilir makinanın sağ alttaki anahtar deliği olan takım kutusunun içinde akü şarz trafosu var (fişi amerikan fiştir normal fişe çevirici bulman lazım ) akşam şarza bağlayıp aküyü doldurabilirsin
    Celil abi büyûksün valla abimsin sende her derde çare var anladım hemen makinanın yanına.indim.koşa.koşa gidip.baktım.ama kutunun.içi.bomboş.hiçbirşey yok acaba 2012 modellerde yok mu ki ama eminim çok dikkatli.baktım bomboş olsun ilgilenmen.bile moral Verdi abi çok sağol

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi büyûksün valla abimsin sende her derde çare var anladım hemen makinanın yanına.indim.koşa.koşa gidip.baktım.ama kutunun.içi.bomboş.hiçbirşey yok acaba 2012 modellerde yok mu ki ama eminim çok dikkatli.baktım bomboş olsun ilgilenmen.bile moral Verdi abi çok sağol
    aldığın yer içine koymamıştır orda beyaz kutusu içinde bir akü şarz trafosu ve anahtar takımı olması gerekiyor yoksa aldığın yerden talep et
    bu arada makinayı sevise götür konjektöre baksınlar aküyü doldursanda bitince stop edecektir

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Şimdi aklıma geldi sol tarafta içine iki kablo giren ve üstünde lastik bi kapak gibi bişey var (benzin filitresinin yakınlarında) lastik kapak daha çok bir düğmeye benziyordu acaba onun altında akım girişi mi var ki şeytan hadi git.bak diyor AMA konu komşudan utanıyorum :0

Gökhan Dostsever
    Öğrenci
     RR / DD 250E-10
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eheuehu komşudan utanma olayını bende çok yaşıyorum. ne zaman girip çıksalar motorun başındayım yav dalga geçiyorlar :D

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Arkadaşlar sorun çözüldü sabah aküyü çalişan bi arabadan şarj ettim 10dk sonra servise gittim konjejtör kablosu çıkmış taktılar aküyü de şarja bağladılar akşam iş çıkışı aldım motoru taş gibi olmuş. Bide akü şarj adaptörü varmış dedim bana vermediniz dedim unutmuşuz abi dediler onu da aldım eve geldim cok şükür by macera da böyle bitti ne yalan söyliyim motorla yolda kalmak bile güzel .

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Geçmiş olsun murat
    anahtar setini almadınmı içinde buji anahtarı pense tornavida 2 ad. anahtar olur

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun murat
    anahtar setini almadınmı içinde buji anahtarı pense tornavida 2 ad. anahtar olur
    Abi anahtar takımını almıştım AMA o şarj aletinden hiç haberim yoktu ilk defa dün senden duydum aslında yaklaşık
    1 buçuk yıldır forumu takip ediyorum iki kere motor almaya ramak kalmışken olmadı kısacası motorum yeni ama Ben regalde yeni değilim by şarj aleti nasıl gözümden kaçtı anlamadım ama şu şarj aleti çok hoşuma gitti acaba tüm motorlarda var mı böyle veriyorlar mı? Bravo regal raptor

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi anahtar takımını almıştım AMA o şarj aletinden hiç haberim yoktu ilk defa dün senden duydum aslında yaklaşık
    1 buçuk yıldır forumu takip ediyorum iki kere motor almaya ramak kalmışken olmadı kısacası motorum yeni ama Ben regalde yeni değilim by şarj aleti nasıl gözümden kaçtı anlamadım ama şu şarj aleti çok hoşuma gitti acaba tüm motorlarda var mı böyle veriyorlar mı? Bravo regal raptor
    spyder ve daytona larda var
    şarz trafosunun motorun üzerindeki fişin girecegi yer yan nikalaj kapagın motora bakan yönünde üzeri siyah lastik kapakla kapalı küçük yuvarlak dişi prize takılıyor haberin olsun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)