eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Şakasına dedım yanlıs anlamayın beyler maksat gorusmek tabıı ki. Bana ozelden numaralarınızı atar mısınız? Burak senınkı vardı da telefon rehberım sılındı. :| yanlış anlama yok , yalnış anlaşılmasın..
kürşat ışık Nickli Üyeden Alıntı yanlış anlama yok , yalnış anlaşılmasın.. Tamamdır. Burak, Kürşat. Korteje katılacak mısınız?
eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Tamamdır. Burak, Kürşat. Korteje katılacak mısınız? ben gelemiyorum malesef..:(
kürşat ışık Nickli Üyeden Alıntı ben gelemiyorum malesef..:( Pekı. Tanısmamız benım oraya gelmeme kaldı o zaman. :|
eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Pekı. Tanısmamız benım oraya gelmeme kaldı o zaman. :| Dr olarak gelirsin inşalah..
kürşat ışık Nickli Üyeden Alıntı Dr olarak gelirsin inşalah.. Bakalım. Bellı mı olur, belkı de kocaelı tıp yazarım. Puanım o aralıkta olursa konusuruz detayları.
eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Tamamdır. Burak, Kürşat. Korteje katılacak mısınız? Benim motor da Kocaeli de katılamayacağım o yüzden :(
SURF RİDER
Burakçalık Nickli Üyeden Alıntı Benim motor da Kocaeli de katılamayacağım o yüzden :( Kocaelınde gorusuruz o zaman kardeşim.. :|
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları