Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yahya
    satış danışmanı
     DD 250E-10
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Arrow Deneyimli RR kullanıcıları yardımınıza ihtiyacım var.

arkadaşlar ilk vitesli motor deneyimini RR da yaşamak istiyorum. Arkadaşlarım ve tanıdıklarım kanuni, ramzey gibi motorlar yerine RR dan başlamamın daha iyi olucağı düşüncesindeler bende internet üzerinde bir araştırma yaptım. Kendime uygun motor baktım hem fiyat hem görünüş olarak boyum 1,82 kilom 85 yalovada pek fazla seçenek olmadığı için çevre illerde motor bakıyorum siz değerli üyelerden fikir almak istiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97827286/detay

şu motor hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum bana uygun gibi görünüyor. Ücretide benim karılıyabiliceğim bir ücret fazlası şuan için ağır olur diye düşünüyorum.

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı zxcvbnm777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ilk vitesli motor deneyimini RR da yaşamak istiyorum. Arkadaşlarım ve tanıdıklarım kanuni, ramzey gibi motorlar yerine RR dan başlamamın daha iyi olucağı düşüncesindeler bende internet üzerinde bir araştırma yaptım. Kendime uygun motor baktım hem fiyat hem görünüş olarak boyum 1,82 kilom 85 yalovada pek fazla seçenek olmadığı için çevre illerde motor bakıyorum siz değerli üyelerden fikir almak istiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97827286/detay

şu motor hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum bana uygun gibi görünüyor. Ücretide benim karılıyabiliceğim bir ücret fazlası şuan için ağır olur diye düşünüyorum.
    Hosgeldın aramıza.

125lık makınayla baslamak yerıne 250lıkle başlamanı onerırım. Aynı fıyatlarda dd250e-9b bol mıktarda mevcut. Cok kısa bır sure sonra 125lık sana yetmemeye baslayacak. Almısken 250lık al daha sonra buyutmekle ugrasmazsın.

125lık ya da 150lıkle baslamıs olan arkadaslar da bana katılacaklardır.

Motoruna bır an once kavusman dılegıyle.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Yahya aramıza hoş geldin
    boyuna en uygun makina spyder ama bütçen uygun değise klasik kasalara bakıcan
    ama 125 cc yerine 250 cc almanı tavsiye ederim daha uygun olur ve 125cc - 150 cc alan arkadaşlar kısa süre sonra makinayı büyütmeye çalışıyor işallah kısa sürede gönlüne bütçene göre bir makina bulursun

yahya
    satış danışmanı
     DD 250E-10
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hosgeldın aramıza.

125lık makınayla baslamak yerıne 250lıkle başlamanı onerırım. Aynı fıyatlarda dd250e-9b bol mıktarda mevcut. Cok kısa bır sure sonra 125lık sana yetmemeye baslayacak. Almısken 250lık al daha sonra buyutmekle ugrasmazsın.

125lık ya da 150lıkle baslamıs olan arkadaslar da bana katılacaklardır.

Motoruna bır an once kavusman dılegıyle.
    hoş bulduk valla ben baktım benim bütçemdeki 250lıklerin çoğu 25.000 km civarı 2006 ve sonrası motorlar yani biraz kullanılmış ve yaşlı gibi geldi =)) bütçem 3000 ev fazla 3250 olduğu için bana en uygun bu geldi =)

yahya
    satış danışmanı
     DD 250E-10
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Yahya aramıza hoş geldin
    boyuna en uygun makina spyder ama bütçen uygun değise klasik kasalara bakıcan
    ama 125 cc yerine 250 cc almanı tavsiye ederim daha uygun olur ve 125cc - 150 cc alan arkadaşlar kısa süre sonra makinayı büyütmeye çalışıyor işallah kısa sürede gönlüne bütçene göre bir makina bulursun
    hoş bulduk celil bende spyder modelini çok beğeniyorum ama şimdiye kadar dediğim gibi vitesli motor kullanmadığım için biraz çekiniyorum yapamam, kullanamam diye yani 250 cc bana büyük ve fada zor gibi geliyor 125 cc biraz daha aklıma yatıyor tabi deneyimli olan sizlersiniz.

Eralp Göksu
    Öğrenci
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    hoş bulduk valla ben baktım benim bütçemdeki 250lıklerin çoğu 25.000 km civarı 2006 ve sonrası motorlar yani biraz kullanılmış ve yaşlı gibi geldi =)) bütçem 3000 ev fazla 3250 olduğu için bana en uygun bu geldi =)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01755421/detay

Bunlara bı bak mesela Yahya. Zorluk acısında oyle dusunme. Tamam spydera alısmak bıraz daha zordur, dıger kasalarla karsılastırılabılır ama 250lık ve 125lıgı zorluk acısından karsılastırmaya gerek yok. Kolayca alısırsın.. :|

yahya
    satış danışmanı
     DD 250E-10
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı eralp_goksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bunlara bı bak mesela Yahya. Zorluk acısında oyle dusunme. Tamam spydera alısmak bıraz daha zordur, dıger kasalarla karsılastırılabılır ama 250lık ve 125lıgı zorluk acısından karsılastırmaya gerek yok. Kolayca alısırsın.. :|

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01147427/detay

bu nasıl eralp yaş olarak senin yolladığında fena değil ama kafam çok karışık yanlış anlama ama herkes farkı söylüyor kimi 125 az yakar kolay alışırsın diyor kimi 125 ile uğraşma direk 250 den başla diyor çok kararsızım ikisinin arasında ooo peti peti yapıcak duruma geldim =))

kürşat ışık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kürşat ışık
    Öğrenci
     Regal Raptor DD150-E
     körfez kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

bu nasıl eralp yaş olarak senin yolladığında fena değil ama kafam çok karışık yanlış anlama ama herkes farkı söylüyor kimi 125 az yakar kolay alışırsın diyor kimi 125 ile uğraşma direk 250 den başla diyor çok kararsızım ikisinin arasında ooo peti peti yapıcak duruma geldim =))

kardeş 3 hafta önce bende seninle aynı durumdaydım..
    önceden scoter deneyimim vardı sadece, vitesli alırken heybetli yüksek cc'li (25o-350) motorlara çekinerek bakıyodum..
    sadece fiyatı bana daha uygun diye RR150 lik aldım (param olsa 250'liliğini alırdım) ,
    beklediğimden çok daha memnunum..
    max hız olarak daha düşük, fakat yakıt olarak daha az yakıyo
    uzun yola zorlama gider , ama şehir içinde daha kıvrak..
    bence hepsinin kendine göre üstün gelen tarafları var..
    sana benim nacizane tavsiyem, acemi olarak söylüyorum,
    sürüş ekipmanların tam değilse onları tamamlamam ve kalan paranla içine en çok yatanı temiz bir motor alman..daha fazla olarak şehir içinde süreceksen motoru benim fikrim 150'lilik de seni idare edebilir..
    ben şuan da evden okula giderken kullanıyorum , günde yaklaşık 40- 50 km gidiyorum, E-5'ede çıkıyorum..hiç bir sıkıntısı yok bence...
    alışma konusuna gelince; motoru aldıktan sonra bi 500 km git, motorun herşeyine alışıyosun zaten, o konuda için rahat olsun..paran denkleşiyorsa bence de 250'lik al..
    Konu kürşat ışık tarafından (27.October.2012 Saat 01:50 ) değiştirilmiştir.

Eralp Göksu
    Öğrenci
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Bu da ıyı gıbı gorunuyor. Tabıı sadece fotograflarına bakarak anlayamayız. Makınayı canlı gorup surmek lazım. Hatta guvenılır bır ustaya gostermekte yarar var.

Alısma konusu dedıgım gıbı 125lık ve 250lık arasında pek bı fark yok. Yakıt tuketımı olarak da aralarında daglar kadar fark yok. Hesaplamaya degmeyecek yakıs farkı ıcın "kardesım gıtmıyo bu alet ya, keşke 250 alsaymısım" gıbı sozlerle kendını uzmene de gerek yok. Ben sonuna kadar 250 alman taratarıyım..

bahadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bahadir hancçer
    ses ışık teknisyeni makinist
     DD250E-10
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    mrhaba hoşgeldin bende 125 likle başladım 2 ay sonra darlandım afakanlar bastı bende arkadaşlara katılıyorum 250 lik iyidir başlangıç için hatta devamı için...

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler