Abi tek sürünce de pek keyfi yok
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
deneme imkanım olursa: DD250 E-10
İstanbul
A Rh (+)Abi tek sürünce de pek keyfi yok
DD250E-10
bursa
B Rh (+)
kesinlikle katılıyorum hatta artçının acemisi Allah korusun kaza sebebi olabiliyor artçının bile işi bileni lazım misal ben çok badire atlattım bu yüzden artık kimseyi almıyorum arkama bacaklarıyla seni bir sıkar viraj dönerken bir yatar ne olacağı belli olmaz anlıyacağın ...
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Hocam ben artçıyla kullanıyorum. Celil abi ve arkadaşların dediği gibi artçı için rahat bir makine değildir bizim makinelerimiz. Zaten bu makinelerin genel amacı uzun yol kullanımı değildir. Konforu düşük makinelerdir yani. Zaten sende tek başına biniyor olsan 2 saatten fazla üzerinde oturamazsın. Ben eşimle birlikte bu yaz gidiş geliş 2.000 km. olan Ege turunu gerçekleştirdim. Çok keyif aldım, çok eğlenceliydi ama bir o kadarda yorucuydu.
Bir seferinde 2 kişi hiç durmadan 250 km yol yaptım, yaklaşık 2.5 saat makinenin üzerinden hiç inmedik. İndiğimizde yürüyemiyordukMakinelerin hakkı 100 - 150 km' de bir mola vermektir, bundan fazlası ızdırap oluyor, tecrübelerle sabit
Celil Abi' nin söylediği gibi bu bütçelerde alabileceğin cruiser tarzı makinelerin konfor seviyesi aynı olacaktır. Özellikle artçı konforu arıyorsan, ben sana maxi scooter tavsiye ederim. Bütçeni daha da arttırabilirsen Enduro tipinde büyük makineler tavsiye ederim. Tabi büyük makine, tecrübe demek, onuda hatırlatmadan geçmeyeyim. Şimdilik benden bu kadar, kalın sağlıcakla![]()
Daytona DD 250E-6C
İstanbul Pendik
0 Rh (+)bence de motorsiklette sürekli artçı olması sıkıntı yaratıyor. ama artçını iyi bilgilendirirsen belki daha keyifli olabilir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)işi bilen alışmış bir artçıyla makina yola daha güzel oturur zıplamaz sürüş daha keyifli olur![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)