Spyderımı almaya gün sayarken alıcağım kasanın alevli yada düz siyah olmasının şansıma kalmış olduğunu bilmekle birlikte ; seçme şansınız olsa hangisini tercih ederdiniz ? Siyah üzeri gümüş alevmi yoksa düz siyah mı .. :?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İstanbul
A Rh (+)Spyderımı almaya gün sayarken alıcağım kasanın alevli yada düz siyah olmasının şansıma kalmış olduğunu bilmekle birlikte ; seçme şansınız olsa hangisini tercih ederdiniz ? Siyah üzeri gümüş alevmi yoksa düz siyah mı .. :?
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Tabiiki alev.. Spyder'a özgü![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla banada sorarsan bende tribalciyim alev desenli derim airbrushlada güzel bir kurukafa yemede yanında yat olur.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)alper (aidikurt):mrgreen:hadi hazırlıklarını yap sanada bir 350cc spyder alalım artık![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Gördü ve beğendi..fakat bunu bulmak çok zordur.. Ben bi custom plakalık yapmıştım ilk motorum Tiger250'ye. Lazerde paslanmaz çelik kestirip işletmiştim kendim tasarlayıp. Ama bunun gibi kabartmalı tasarımları herzaman tek geçerim. Allah ömür verir de o yılları gösterirse belli bir yaştan sonra tekrar "son olarak" chopper'a dönüp bir harley alıcam. Güzelce kendi zevkime göre custom yapıp keyfime bakıcam :|
YOK
İstanbul
A Rh (+)
Gönderdiğiniz plakalık ve ledler gerçekten çok başarılı özellikle kuru kafa ledli vidalar şahane
ben plakalığı gene özel bi tasarımla orange country gibi yan tarafa aldırmayı düşünüyorum motoru aldıktan sonra bu ledli vidaları bulabilmek için başınızı ağrıtabilirim =) fakat hala düz siyahmı yoksa alevli mi konusuna bi cevap getiremedim :?
YOK
İstanbul
A Rh (+)fara gelince 2 tane üst üste yassı highway hawk farlar takmayı düşünüyorum resim eklemeyi bulamadığım için şuan sizinle paylaşamadım =)
YOK
İstanbul
A Rh (+)Hala Alevli mi - Düz Siyah mı sorusunu yeterli görüşü alamadık sanırım ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)