Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Black Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mühendisxy öncelikle hem meslekdaş hemde spyder konusunda aynı soruları düşünüyoruz sanırım .. Bende motoru balansörlü almak istemekle birlikte aynı zamanda motor bloğunun gümüş renkli olmasını istiyorum fakat bu arkadaşımızında söylediği gibi 2012 yarı yıl sorası olanlarda var sanırım . Benimde ek olarak sormak istediğim 3 soru var

1) siyah motor bloğunu gümüş rengi boyata veya kaplatabilir miyiz ?
    2) balansörlü motor balansörsüze göre ciddi bir fark gösterir mi
    3) balansörlü motor titreşimi azaltma artısının yanı sıra herhangi bir eksisi varmı ?
    Bilgi sahibi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Teşekkürler
    1- motoru söktürdükten sonra özel ısısya dayanabilen boyalar var istediğin renge boyayabilirsin ama üzerinde olmaz
    2-ben biraz titreşime rağzıyım dersen kullanan birçok kişi var ama blansörlü makinalar daha dayanıklı ve rahat
    3-blansörlü makinalarda motor bloğu eskilere göre alt kısmı 1 cm kadar daha geniş ve iç aksamları parçaları revize edildi iyileştirildi

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı MuhendisXY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallah Celil abi şimdi o zaman 2012 sonunda cıkan modellerden ya 2.el bakacagız yada sıfırını alacagız.
    Spyder 250E-10 Motor fıyatları suan yaklasık 7000 tl ye akdar gerılemiş. Gördugum kadarı ıle.
    Artçı oturdugu koltuk ıse sansıma burda cok ıyı bır dosemecı var. Sagolsun burda esımın scooteruna ve yakın arkadasımın battal boy motorunun dosemesını harıka bır sekılde yaptı orjınalınden farksız olarak. Eger cok sıkıntı olarak gorursek ufak bır degısıklık yaptırabılırız.
    şu an sezon kapandıgı için sıfır makinalar en taban fiyata indi sıfır alacaklar için en avantajlı zaman
    ikinci ellerde fiyat biraz daha esneyebilir ama spyderde pek fazla değişim olmaz
    döşemeci ustan olması senin için avantaj istediğini yaptırabilirsin
    ayrıca eşininde motoru olması çok güzel ailece motorcu harika

Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arden Harun
    Makina Mühendisi
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    alır almaz zincir değişmesi gibi bi gereklilik varmı genelde fabrika çıkış zincirin değişmesi gerekli diyorlar birde spyder kullanıcılarının ön frenden gelen sesle ilgili çok büyük sıkıntıları varmış hatta bu konuda sefaköydeki ismini vermek istemediğim ***land firmasına dava açıpta değiştirten bile olmuş siz bu gibi bir ses veya zincir vurma sorunuyla karşılaştınız mı veya bir bilginiz varmı ?

MuhendisXY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GÜVEN EROĞLU
    MÜHENDİS
     DD-250E-9B
     ÇANAKKALE
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benim korktuğum konu aslında eşim bu motoru görünce sürmek isteyecek, E sürerse de sürekli sürmekte isteyebilir e dolayısıyla ondan değerli değil ama motoruma da göz koyabilir. ALLAH KOLAYLIK VERSİN BANA NE DİYİM :D
    Konu MuhendisXY tarafından (07.November.2012 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı MuhendisXY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim korktuğum konu aslında eşim bu motoru görünce sürmek isteyecek, E sürerse de sürekli sürmekte isteyebilir e dolayısıyla ondan değerli değil ama motoruma da göz koyabilir. ALLAH KOLAYLIK VERSİN BANA NE DİYİM :D
    evet işin birde o tarafı var ve en zorlu tarafta o allah kolaylık versin :mrgreen:

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    alır almaz zincir değişmesi gibi bi gereklilik varmı genelde fabrika çıkış zincirin değişmesi gerekli diyorlar birde spyder kullanıcılarının ön frenden gelen sesle ilgili çok büyük sıkıntıları varmış hatta bu konuda sefaköydeki ismini vermek istemediğim ***land firmasına dava açıpta değiştirten bile olmuş siz bu gibi bir ses veya zincir vurma sorunuyla karşılaştınız mı veya bir bilginiz varmı ?
    Doğrudur. ön fren diski ve zincir konusunda sıkıntısı var spyder'ın.. Ses olarak.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    ben sıfır aldım 8500 km orjinal jinciriyle dolaştım ve satarken keyfe keder alan arkadaş ugraşmasın diye o zincir takdırdım öyle verdim
    spyder in zincir boyu tüm motorlardan çok uzun ve dolayısı ile esneme payı daha fazla esneyincede ara ara zincir koruma muhafazasına değiyor hafif ses yapıyor
    ön fren balataları bazen ufak ufak ötme sesi yapıyor balatanın kalitesizliginden ama tutuşunda sorun yok balatanın yenisi 20-25 tl rahatsız olan değiştiriyor

Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arden Harun
    Makina Mühendisi
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Her zamanki gibi noktayı koymuşsun Celil abi çok teşekkürler ;)

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler