Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

özgür y.
    öğretmen
     yok
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

daytona 250 mi 350 mi

arkadaşlar bu gün izmie karşıyakada daytonalara bakmaya gittim 350 lik yerine satıcı 250 cc de olur dedi...

karsız kaldım hangisini önerirsiniz...

motor ve eksoz sesleri arasında çok fark varmı.... şekline kanıp vızıltılı bir ses varsa 250 cc yi almayacağım..(gerçi eksozda mutlaka değişiklik yapacağım ama yinede bu değişikliğe rağman uyuz bir sesle sokaklarda dolanmak istemiyorum...[smilie=greencolorz:

regal konusunda pek bilgim yok.. tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yorumlarıyla katkıda olursa çok sevinirim....şimdiden teşekürler..

(bu arada dün ütübariyle 40 yaşına girdim:( 22 yıl aradan sonra motora geri döneceğim.... umarım yardımcı olursunuz... kendime 40. yıl hediyesi alacağımda...

Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arden Harun
    Makina Mühendisi
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    350cc ve 250cc arasında yalnızca tek piston farkı var şüpeye düştüğünüz performans ise her 2 motoruda kullananların görüşleri açısından kaydadeğer bir fark yok egzos sesine gelince tabiki sizin nasıl bir ses istediğinize göre değişir buda tabiki fabrika çıkışının haricinde egsoza yaptırıcağınız işlem ve şansınıza göre değişir ama onun dışında genel görüş 250 ve 350cc arasında hatrı sayılır bir farkın olmadığı

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı özgürY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu gün izmie karşıyakada daytonalara bakmaya gittim 350 lik yerine satıcı 250 cc de olur dedi...

karsız kaldım hangisini önerirsiniz...

motor ve eksoz sesleri arasında çok fark varmı.... şekline kanıp vızıltılı bir ses varsa 250 cc yi almayacağım..(gerçi eksozda mutlaka değişiklik yapacağım ama yinede bu değişikliğe rağman uyuz bir sesle sokaklarda dolanmak istemiyorum...[smilie=greencolorz:

regal konusunda pek bilgim yok.. tecrübeli ve bilgili arkadaşlar yorumlarıyla katkıda olursa çok sevinirim....şimdiden teşekürler..

(bu arada dün ütübariyle 40 yaşına girdim:( 22 yıl aradan sonra motora geri döneceğim.... umarım yardımcı olursunuz... kendime 40. yıl hediyesi alacağımda...
    Merhaba Özgür aramıza hoş geldin
    Doğum günün kutlu olsun
    250cc ve 350 cc arasında büyük bir fark yok şehir içi kullanımlarda 250 yeterli
    uzun yollar yapıcam izmir otobanına giricem bodrum a gidicem diyorsan 350cc nin torku daha güçlüdür o zaman 350cc al derim
    250cc nin senelik verğisi 90 tl
    350cc nin senelik verğsi 180tl
    250cc yakıtı 100 km de ortalama 4 litre
    350cc yakıtı 100 km de oratalama 4.5 - 5 litre
    eksozlar ikisindede orjinalı kapalı sessizdir
    eksoz ağızlarını kestirir veya içini boşaltır veya özel eksoz yaptırırsan ikisindede güzel yeterli ses çıkar
    karar senenin kolay gelsin

özgür y.
    öğretmen
     yok
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öncelikle herkeze teşekür ederim.... motoru genellikle izmir-manisa arasında vede manisa izmir foça üçgeninde kullanacağım.... yeni şehir içi şehir dışı karışık anlıyascağınz...... öyle hızlı falan kullanan biri değilim... düşünün arabbayla zimir istanbul arasını 0rtalama 90-100 km ile gidiyorum..... ( yaşıma uygun hız...:P )
    geçekten sadece aldığıma pişman olmak istemiyorum.... 250 cc yeter ise onu alacağım.... keyfini süreceğim.... bir motor olması yeterli...... izmir manisa arasında rampalarda eğer 250cc şişmez... gebermez diyosanız... ok... onu alayım.... bu arada motoru görünce gerçekten resimlerden daha güzel olduğunu hemen insan farkediyor...

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    bütçe sıkıntın yoksa 350 cc daha uygun olur ama bu demek değilki 250cc kötü bu makinaların ikiside radyatörlü su ve fan sogutmalı olduğundan şişme gibi durum kesinlikle yok kasmadan ortalama akar hızları 100 -110 km
    maximum süratleride birbirne yakın zaten konu hız yapmak değil
    uzun yolda yokuşla 350 cc torku daha kuvvetli olduğundan çabuk devir düşürmeden temponu bozmadan yola devam ediyor
    250cc uzun yokuşlarda devir düşürüyor

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Öncelikle aramıza hoş geldiniz, geçmiş doğum gününüzde kutlu olsun. Biraz espirili cevap olacak ama 250 CC candır yaa, hiç şişme falan yapmaz bunları dert etmeyin. Çok uzun mesafeleri gezen arkadaşlar var sitede. Benim çok fazla harita bilgim yok ama bildiğim kadarıyla İzmir - Manisa arası yakın bir mesafe ve 250 CC işinizi daha ekonomik bir şekilde görecektir. Ama Celil Abi' nin dediği gibi mesafe daha fazla uzayacaksa o zaman 350 CC düşünülebilir.

Not: Ben Celil Abi' nin son attığı mesajı görmeden bu mesajı yazdım. Haşa ağanın lafının üstüne laf olmaz diye belirtmek istedim

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle aramıza hoş geldiniz, geçmiş doğum gününüzde kutlu olsun. Biraz espirili cevap olacak ama 250 CC candır yaa, hiç şişme falan yapmaz bunları dert etmeyin. Çok uzun mesafeleri gezen arkadaşlar var sitede. Benim çok fazla harita bilgim yok ama bildiğim kadarıyla İzmir - Manisa arası yakın bir mesafe ve 250 CC işinizi daha ekonomik bir şekilde görecektir. Ama Celil Abi' nin dediği gibi mesafe daha fazla uzayacaksa o zaman 350 CC düşünülebilir.

Not: Ben Celil Abi' nin son attığı mesajı görmeden bu mesajı yazdım. Haşa ağanın lafının üstüne laf olmaz diye belirtmek istedim
    emre olurmu öyle şey herkes kendi tecrübesini bilgisi paylaşmazsa ne anlamı var hem daha az yorulurum senin uzun yol tecrübende az değil :mrgreen:

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    aynı çelişkiyi bende yaşıyorum şu an 250 ler balansörlümü aceba? 250 ve 350 arasında titreşim farkı varmı?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Shadow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı çelişkiyi bende yaşıyorum şu an 250 ler balansörlümü aceba? 250 ve 350 arasında titreşim farkı varmı?
    2011 ve üstü modellerde 250 cc ve 350 cc hepsi balansörlü

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    celil abi daytona 250 alsak,dişli değiştirme yöntemi ile yokuşlarda bayılma sorununu çözebilirmiyiz.araştırdıgıma göre 250 cc ye motor kasası agır geliyo imiş ne dersin bide şu 2 ilan için yorum yaparmısın hangisi mantıklı
    bu motorla takasa giriyorum üste 3000 veriyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9522074/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4569589/detay/

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)