Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Black - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arden Harun
    Makina Mühendisi
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Spyder Blansörlü Ve Blansörsüz Modellerinin Farkları

Malumunuz her chopper motorsiklet te olduğu gibi regal raptor spyder modelinde de titreşim problemi aklımıza takılıyor.Üretici firma 2011 yarı yılı ve sonrasında spyderı blansörlü olarak piyasaya sürdü.Bu blansörlü ve blansörsüz her iki modellerini kullanan arkadaşlarımızın ikisi arasındaki farka yönelik yorumları nelerdir ? Blansörsüz spyderlara sahip veya kullanmış olan arkadaşlarında titreşim konusundaki görüşüleri ne yöndedir ?

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Black Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malumunuz her chopper motorsiklet te olduğu gibi regal raptor spyder modelinde de titreşim problemi aklımıza takılıyor.Üretici firma 2011 yarı yılı ve sonrasında spyderı blansörlü olarak piyasaya sürdü.Bu blansörlü ve blansörsüz her iki modellerini kullanan arkadaşlarımızın ikisi arasındaki farka yönelik yorumları nelerdir ? Blansörsüz spyderlara sahip veya kullanmış olan arkadaşlarında titreşim konusundaki görüşüleri ne yöndedir ?
    Balansör olayına niye bu kadar takıldınız ki anlayamadım.Bir çok kez açıklama ve bilgilendirme yapılmışken obsesifçe devamlı aynı konu üzerinde kıvranıp duruyorsunuz.Ücret konusunu dert ediliyorsa eğer, 3-5 daha fazla verirsiniz balansörlü olsun kafanız rahat olsun titreşimsiz olsun.Haaa "ben illede hilti matkabı gibi bir motosikletin üzerinde yol alacağım" derseniz o başka.......

Arden Harun
    Makina Mühendisi
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Balansör olayına niye bu kadar takıldınız ki anlayamadım.Bir çok kez açıklama ve bilgilendirme yapılmışken obsesifçe devamlı aynı konu üzerinde kıvranıp duruyorsunuz.Ücret konusunu dert ediliyorsa eğer, 3-5 daha fazla verirsiniz balansörlü olsun kafanız rahat olsun titreşimsiz olsun.Haaa "ben illede hilti matkabı gibi bir motosikletin üzerinde yol alacağım" derseniz o başka.......
    Blansör olayını tekrar dile getirmemin nedeni motor bloğunun blansörlülerde siyah olmasıdır ve benim gümüş renk alıcak olmamdır o yüzden istediğim renkteki blansörsüz makinanın titreşimi göz ardı edilebilir miktarda mıdır diye merak etmemdir.Benim dışımda aynı kararsızlığı yaşıyan birçok kişi görüyoruz bunun obsesiflikle bir alakası yok bilgi edinmeye çalışıyoruz. Teşekkürler.

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Sormuş olduğunuz soruya diğer başlıklarınızda da yanıt verildi. Ayrıca forumun diğer başlıklarında da bir çok kez tartışıldı balansör meselesi. Gümüş renk istiyorum ama balansörlü istiyorum takıntınız varsa, biraz daha para verip 2012 modellerin son serilerinden alacaksınız, ya da 2. ele düşmesini bekleyeceksiniz.

Arden Harun
    Makina Mühendisi
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    onuda düşündüm fakat pag uzunlukları kısaldığı için boyuma eskisinin daha iyi olacağı kanısına vardım blansör konusuna takılmamın nedeni kimi blansörsüz kullanıcıların hiçbir sorun veya titreşim yaşamıyoruz demeleriydi bu yüzden emin olmak istedim. Teşekkürler.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    blansörlü makinalar daha iyidir
    ama blansörsüz makinalarda çok titreşimli binilmeyecek makinar değil 2011 e kadar o tip blansörsüz RR makinalara bindik hiçde abartılacak bir titreşim yok

osmankzlkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

osman kızılkaya
    Uçak Teknisyen
     Daytona DD 250E-6C
     İstanbul Pendik
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    9
    benim makina balansörlü ve makina bloğu gümüş renktedir. titreşim sorunu yaşamıyorum. balansörsüz makina kullanmadım fakat bir kez üzerime binmek nasip oldu. gaz verdiğimde titreşimi bütün omurgamda hissettim. o yüzden tavsiye etmiyorum.:evil:

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    blansörlü makina hiç kullanmamış birisi blansörsüz makinanın az titreşimli olduğunu rahatsız etmediğini söyler onun için normaldir ve doğrudur
    ama blansörlü makinaya binmiş kişi blansörsüz makinanın üzerine oturduğunda farkı görür ve çok titreşim olduğunu söyler

osmankzlkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

osman kızılkaya
    Uçak Teknisyen
     Daytona DD 250E-6C
     İstanbul Pendik
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    9
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    blansörlü makina hiç kullanmamış birisi blansörsüz makinanın az titreşimli olduğunu rahatsız etmediğini söyler onun için normaldir ve doğrudur
    ama blansörlü makinaya binmiş kişi blansörsüz makinanın üzerine oturduğunda farkı görür ve çok titreşim olduğunu söyler
    saygı değer celil abi konu dışına çıkıyorum ama senle 2 kez motorlandda karşılastık fakat birlikte sürüş yapamadığımıza yanarım. buluşmalarda hep bi aksilik vs birsey oldu. kışın da olur mu yine organizasyon?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı osmankzlkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saygı değer celil abi konu dışına çıkıyorum ama senle 2 kez motorlandda karşılastık fakat birlikte sürüş yapamadığımıza yanarım. buluşmalarda hep bi aksilik vs birsey oldu. kışın da olur mu yine organizasyon?
    kışın yol sürüşü olmaz ama güzel havalarda toplanıp muhabbet olur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)