Sorun problem çıkaracak bişe almak istemiyorum 350 yerine 250 olsun sorunsuz olsun ugraşacak ne zamanım var ne sabrım= )
İnanç ın motor iyi görünüyo aslında ama fiyatta anlaşamıyoz gibi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Sorun problem çıkaracak bişe almak istemiyorum 350 yerine 250 olsun sorunsuz olsun ugraşacak ne zamanım var ne sabrım= )
İnanç ın motor iyi görünüyo aslında ama fiyatta anlaşamıyoz gibi
Honda Shadow 750
A Rh (+)
Honda Shadow 750
A Rh (+)
YOK
İSTANBUL
A Rh (+)Valla serkan inan haftasonu Atilla aradı ona 5.800.-TL dedim ondan sonra senin olduğunu söyleyince en son ne yaparsın dedi. Bende motor yabancıya gitmesin diye inan sırf Atillanın hatırına 5.500.-TL diye söyledimTüm samimiyetimle söylüyorum ben 3'e 5'e bakmadım indirdim fiyatı benimde nakite çevirmem lazımki üzerine ekleyip motor bakabileyim :D
Honda Shadow 750
A Rh (+)Aaaa sen burdamıydın ya arkandan konusuyorduk =)))
İnanç motoru satmış olsam bu kadar yaklaşmışken bende ısrarcı olmıycam 3-5 fazla olsun iyisi olsun diycem de benm motorda duruyo bunuda alıcam kasıyo baya bi.Fazla bişe yok aramızda ama senn dediğin fiyatı verirsem ne satışını alabiliyorum motorun ne sigortasını yaptırabiliyorum=)))elimdekinn olanı bu(onunda tamamı kredi zaten =))giderim gelirimi aştıgından :D ilavede yapamıyorum
BEN YİNE TEKLİFİMİ YAPAYIM
DURUM İTİBARİYLE 5250 SANA VEREYİM 250 YEDE SATIŞ SIGIRTASINI YAPTIRIM ELİMDEKİNİ HARCAYAYIM SENDE RAHATLA BENDE =))
V strom
istanbul
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)