ucuza Spyder 350 sini satmak isteyen varmı? =))
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)ucuza Spyder 350 sini satmak isteyen varmı? =))
Honda Shadow 750
A Rh (+)=)) tamam maymun iştahlı gibi göründüm ama ;
celil abi daytona 250 ye baktım araştırdım kasa motora agır geliyo bilgisi aldım(atilla abiden)350 sine gücüm yetmedi vazgeçmek zorunda kaldım,o zaman dedim spyder 250 ye bakayım 250 fiyatına 350 ler var neredeyse(1-2 model düşük) almışkende 350 alayım epey bi değiştirmem diye düşündüm olay budur yani =))
bu arada 2009 spyder 350 de balansör varmı abi
Honda Shadow 750
A Rh (+)mrb inanç,senin motoru biliyorum sahibinden de bakıyorum hatta atilla abi benim adıma sennle konuşmutu h.sonuydu sanırım =)) senn motor gayet güzel bakımlı lafım olamaz ama senn söylediğin fiyata 2012 ler var km de daha düşük olan.Araştırma yapıyorum işte malum sizin kadar vakıf değilim olaya o yüzden uzun sürüyor ama senn motorda gözümde = ))

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ati ye çok takılırsan ledow aldırır sana :mrgreen:
2011 öncesi hiçbir makinada blansör yok
spyder 250cc ile daytona 250cc nın makinaları aynı
kilolarıda ortalama aynıdır 190 kilo
spyderi 250cc rahat çekiyorda daytonayı niye çekmesin
ama bir gerçek varki spyder in piyasası çok daha iyi ve hareketli
önce senin makinayı satman işini kolaylaştırır
senin makinaya bakan arkadaş başka bir makina aldı
not: niyetlendiğin 2009 model 350cc pazarlıkla 5000 iniyor ben sana diyim :=)
Konu CELİL tarafından (13.November.2012 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)not: niyetlendiğin 2009 model 350cc pazarlıkla 5000 iniyor ben sana diyim :=)[/quote]
Bahsettiğiniz motorun değişmeyen parçası kalmamış gibi dikkatli bakıldığında motor ilk alındığında injeksiyonluymuş karbüratörlüye çevrilmiş, blok değişmiş gibi hava filtresinin boğazlarında eşşek kadar kelepçe var ,varda var .Kısacası 5000 tl ye 5000 dert alınmaya değmez.

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)
Bahsettiğiniz motorun değişmeyen parçası kalmamış gibi dikkatli bakıldığında motor ilk alındığında injeksiyonluymuş karbüratörlüye çevrilmiş, blok değişmiş gibi hava filtresinin boğazlarında eşşek kadar kelepçe var ,varda var .Kısacası 5000 tl ye 5000 dert alınmaya değmez.[/quote]
5000tl ye 350 cc adama onu verirler ancak
yanlız ben o motorda siyah bloğu merak ettim komple blansörlü motormu koymuş acaba
Honda Shadow 750
A Rh (+)
Bahsettiğiniz motorun değişmeyen parçası kalmamış gibi dikkatli bakıldığında motor ilk alındığında injeksiyonluymuş karbüratörlüye çevrilmiş, blok değişmiş gibi hava filtresinin boğazlarında eşşek kadar kelepçe var ,varda var .Kısacası 5000 tl ye 5000 dert alınmaya değmez.[/QUOTE]
Bravo valla fotolardan bu kadar detaylı bilgi,ben aradım bişeyi yok demişti =) o zaman bakmaya bile değmez başka hedeflere yönelelim o halde

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Bravo valla fotolardan bu kadar detaylı bilgi,ben aradım bişeyi yok demişti =) o zaman bakmaya bile değmez başka hedeflere yönelelim o halde[/quote]
atilladan başka bir resimden bu teşhisi koyan kimse bulunmaz herhalde :mrgreen:
yahu makinaya gidip bakmadan bir ustaya göstermeden ne olduğuna uzaktan karar verilirmi uzaktan karar verirsen uygun hiçbir makinayı yakalayamazsın tabi 5000tl ye aldığın bir 350 lik makinadan çok şeyde bekleme parasına göre makina önemli olan sorunlarının çözülmüş şu an dertsiz olmasıdır![]()
Konu CELİL tarafından (13.November.2012 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)