Merhaba arkadaşlar, bende kaza yapanlar kervanına katıldım. Bayadır forumada giremedim, bu haberle bir giriş yapayım dedim. Biraz tatsız ama çok şükür bir şeyim yok
İmes' te A kapısından giriş yaptıktan sonra aşağı doğru ilerledim. Bir araba yolun karşısna geçmek için arabanın burnunu çıkarmıştı ama beni gördüğünü düşündüm. Çünkü hareket etmiyordu. Sonra ben ilerlerken farkettim ki beni görmemiş. Kornaya basmama rağmen beni görmedi ve yandan bana çarptı. Ortadaki çite motorla birlikte girdim. Çok şükür ki bana bir şey olmadı, sadece ayağım burkuldu. Düldülümünde farı kırıldı, km. saati kırıldı, ön çamurlukta çatlak oluştu ve depoda ufak bir göçük oldu. Neyse ki çok şükür ciddi bir şeyimiz yok ikimizindeAşağıda 2 resim paylaşıyorum.
Allah' tan iyi bir insan bana çarpmış. Bu tutanak işlerini hiç bilmiyordum, onunla beraber tuttuk. Şu an dua ediyorum, onun suçlu çıkması için. İnş. öyle olurda, motorumun parçalarını yenileyerek 0 gibi olmasını sağlayabilirim. Masraf çıkmaz inş. başıma. Düldülüm şu an Ali Usta' da, eksperler gelip bakıp karar verecekler. İnş. masrafımı karşılayacaklar.
Size tavsiyem bu tutanak işlemlerini öğrenin, Allah kaza bela göstermesin ama bu konuda cahil kalmak kaza anıyla birlikte kötü oluyor.
Hepinize kazasız sürüşler dilerim.

BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)