Alıntı Topuz Nickli Üyeden Alıntı
kaldera, ben yanlış bilgi vermek istemem. öğreniyor olabiliriz. ancak, üslubunuz beni azarlar gibi duruyor. lütfen efendim.. istirham ediyorum.

üç sorum olacak,

-.
böyle bir izlenim yarattığım için özür dilerim şahsınızdan.
bildiğim kadarı ile yanıtlamaya çalışayım.
1)motorunuzun neden 1,5 litreden fazla yağ almadığına vereceğim tek yanıt içinde kalmış olabileceğidir.dediğim gibi ben 2 lt koyuyorum ve yağımı kendim değiştiriyorum.en son 2adet 1 litrelik 15W40 yağım vardı kendim koydum.tam işarette
2)evet orada 2 adet hortum var.birisi havalandırma hortumu,takip edersen üsten çektiğin zaman komple geliyor.
ikincisi genleşme kabının tahliye hortumu.bilirsiniz araçlardada vardır aynı sistem.genleşme kabındaki su seviyesi limitlerin üzerinde ise bu hortumdan fazlası atılır.çünkü hararet durumlarında bu genleşme kabına bir basınç uygulanır.bu hortum sayesinde bu basınç ta atılır.bunun bir benzeride evlerdeki elektirkli termosifonlardada vardır.mantık aynı..
3)antifiriz konusu ise;
antifrizin içindeki katıklarla aynı zamanda metal ve alaşımlarını paslanma ve aşınmaya karşı koruması ve kışın donmayı önlediği gibi, yazın da harareti önlemesidir. ne kadar çok antifriz kullanırsam o kadar çok koruma sağlarım düşüncesi de yanlış. donma noktası -12 derece olan saf antifriz, su ile karıştırıldığında donma noktası -65 dir. bu nedenle doğru miktarda su ile karıştırılması önemli. Su oranı yüzde 70'i aşarsa donma yüzde 30'un altına düşüyor ve hararet tehlikesi ortaya çıkıyor.aslında bu kabaca 1/3 dür.
yani ustanız doğru söylüyor.tamamen antifiriz dolu bir radyatör o kadar çok koruma sağlamıyor,tam aksine hararete neden oluyor.
belkide motorun altından atan sıvı sizin antifiriz..yerinizde olsam hemen antifirizi boşaltır su eklerim..