| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
evet yağmur vermiyor ama tedbirli gelin cihanın bölgede ansızın yağmura girebilme olasılıgı yüksek
geri dönüşümüz istanbula 17.00 da varacak gibi hareket etmemiz uygun olur o saate hem hava kararmaya başlıyor hem soğuk artmaya başlıyor yani 15.00 gibi dönüşe geçmemiz lazım![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)O zaman planladığın gibi, erken gelmeniz lazım pek vakit kalmıyor.kahvaltı faslı 1,5 saat desek, 1 saat kartepeye çık yarım saat in desek, kafadan 3 saat geçti zaten...
Bursadan dönüş yapmalarını bekliyoruz, Özgürler de gelebilir bugün belli olacak sanırım. Ankara kolundan zaten ses çıkmadı. İzmitten başka kimse yok mu yav, adamların dibindeyiz. Benim soyder'ı sattığım arkadaş bakmıyo sanırım foruma da face sayfasına da..
Ağa senin son durum nedir, gelecek misin.
Bu arada Sakarya'dan bildiriyorum, hava günlük güneşlik ve hava sıcaklığı da bu saatte bile on numara. Ki hava durumu bugün ve yarını aynı gösteriyorErken gelmeye bakın kuzucuklarım
![]()
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Celil biliyorsun motosikletim Ataköyde ve paketli.Evden ..çımı kaldırıp Ataköy'e gitmek motoru açmak (ha bir de çalışacakmı o da var) vs vs.epey zaman alacak o nun için saat 9:00 dedim evden daha erkan çıkmak lazım o zaman
CİHAN o yorgunluktan sonra duble porsiyon isterim gelince .

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)evet durumu biliyorum sana sıkıntı olucak ama ya makinayı cuma akşamdan alman lazım yada sabah çok erken yollara çıkman lazım
09.00 da yola çıkarsak ancak öglen yemegine gideriz o saate kadar aç kalamayız ve işin espisi kaçar erken çıkmak zorundayız yoksa bütün gün sadece yollarda oluruz :(
Konu CELİL tarafından (16.November.2012 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.
V strom
istanbul
0 Rh (+)yarın 8:15 de incirlide
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)1- Cihan
2- Celil
3- Rona(ldinho)
4- Murat Turan
5- Eralp Göksu
6- ağfndrdm
7-...?
Bursa'dan hala ses çıkmadı :?
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)8:15 e teşekkür alınmış eğer sorun yaratıyorsam aradan çıkayım arkadaşlar siz rahat rahat gidin ben ayak bağı olmayayım sizlere.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)