motorumu alalı ıkı ay oldu a' dan z'ye her seyını degıstırdım ıkı gundur yolda gıderken ıstop edıyor beyınden yapma ıhtımalı varmı yada neden boyle bır sorun yasatıyor bılgısı olan varsa bılgısını paylasırsa memnun olurum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
motorumu alalı ıkı ay oldu a' dan z'ye her seyını degıstırdım ıkı gundur yolda gıderken ıstop edıyor beyınden yapma ıhtımalı varmı yada neden boyle bır sorun yasatıyor bılgısı olan varsa bılgısını paylasırsa memnun olurum
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Celil abi sana bi uzmanlık sorusu geldi :mrgreen:
Ben de kanımca tahmin etmeye çalışayım.. Bujilerde tırnak aralığında sorun olabilir; veya karbüratörde bi tıkanıklık olabilir..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Nusret aramıza hoş geldin
en gözden kaçan şeyle başlıyalım jikle açıkmı kullanıyorsun veya jikleyi kapatmayı unuttuğun oluyormu jikle açık kullanırsan makina rolantide stop eder bunun dışında
karbiratöre pislik gelmiş olabilir ayarları bozulmuş olabilir
bujilerden olabilir
beyinden olacagını zannetmiyorum
hareket halinde gaz verirken stop ediyorsa elektriksel bir sorun vardır buji kabloları veya beyine ana parçalara giden kablolarda temassılık olabilir![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Adam king yaa![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Aynen Celil Abi'nin dediği gibi eğer yolda giderken egzosttan pat pat diye ses yapıyorsa jikle açık kalmıştır, durunca da stop eder. Hatta jikle teli ayarsızsa sen kapattım sansan da açık kalıyordur. Sol elcik yanındaki küçük parçayı öne doğru iyice it kapansın.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
GV 250
istanbul
A Rh (+)Sıfır alınan bütün regallerin bujilerinin değişmesi gerek. Ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ben.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Ufak bir hatırlatma, gaz kesildiğinde stop ediyorsa rolanti ayarındanda olabilir.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)eğer yolda giderken stop ediyorsa benim basıma gelmıstı bujidendir. dikkat et bende tek buji patlamıstı o sekılde bınersen egzost patlıcan gıbı mosmor olur ve kotu bır gorunum kalır sonrada egozstları degıstırmen gerekır oda malıyetlıdır.hemen bır ustaya goster.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
regal raptor DD250E-9
ANTALYA
AB Rh (+)merhaba arkadaslar bende regal dünyasına yeni katıldım sayılır.2006 model yellow rock 250e 9 um var ve benimde yolda 80-90km ile giderken motor stopluyordu.bir kac kez başıma gelince motorun ayaklığının gevşediğini gördüm.eğer bujilerde yada başka yerde sorun yoksa ayaklık yaylarınıda bi kontrol etmelisin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)