Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64

arızalanan müşür yerine kesin çözüm bulunmuştur

selam aleykum arkadaşlar benim fan müşürü bozuldu yeniside 45-50 tl arası buda ufak bir parçaya bu kadar para vermek zoruma gidiyor açıkcası ben elektrikçiyim asıl mesleğim elektrik bende fırınlarda kullanılan termostat taktım şimdi termostat müşür kadar arıza çıkarmaz ömürlük oldu artık termostatın fiyatıda 20 tl ama müşürden uzun ömürlü olacağına garanti ederim bu sistemi uygulamak isteyen olursa bilgilendiririm ulaşmak ısteyen arayabılır 0542 414 86 40 yada yazabılır

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı rr250e9kırmızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam aleykum arkadaşlar benim fan müşürü bozuldu yeniside 45-50 tl arası buda ufak bir parçaya bu kadar para vermek zoruma gidiyor açıkcası ben elektrikçiyim asıl mesleğim elektrik bende fırınlarda kullanılan termostat taktım şimdi termostat müşür kadar arıza çıkarmaz ömürlük oldu artık termostatın fiyatıda 20 tl ama müşürden uzun ömürlü olacağına garanti ederim bu sistemi uygulamak isteyen olursa bilgilendiririm ulaşmak ısteyen arayabılır 0542 414 86 40 yada yazabılır
    a.s mustafa bilğilendirme için teşekkürler
    termostat kaç dercede devreyi açıyor ve montajı eski müşürün yerine uyuyormu
    Konu CELİL tarafından (16.November.2012 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    eski müşür yerinde kalıyor abi sökmuyoruz ama bağlantı kablolarını söküyoruz yeni takacağımız termostatın sensörünü radyatör peteğinin içine koyuyoruz ve termostatın ayarına 50 dereceye getirip bağlıyoruz 50 derece diyorum çünkü normal müşür 70 derecede ve direk su ile temas halınde bizim sensörümüz radyötör ısısına duyarlı çalışacağı için 50 tam uygun sıcaklık oluyo isterseniz daha da indirebilirsiniz yada yukseltebılırsınız dereceyi kafanıza göre motoru istediğiniz sıcaklıkta tutabılırsınız ve müşür kadar arıza çıkarmayacağına garanti ederim ömürlük abi bunlar

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    eski müşür yerinde kalıyor abi sökmuyoruz ama bağlantı kablolarını söküyoruz yeni takacağımız termostatın sensörünü radyatör peteğinin içine koyuyoruz ve termostatın ayarına 50 dereceye getirip bağlıyoruz 50 derece diyorum çünkü normal müşür 70 derecede ve direk su ile temas halınde bizim sensörümüz radyötör ısısına duyarlı çalışacağı için 50 tam uygun sıcaklık oluyo isterseniz daha da indirebilirsiniz yada yukseltebılırsınız dereceyi kafanıza göre motoru istediğiniz sıcaklıkta tutabılırsınız ve müşür kadar arıza çıkarmayacağına garanti ederim ömürlük abi bunlar

Termostat sensörünü radyatör peteğinin içine nasıl montelediğini açıklarmısın kablolarla birlikte radyatör kapağındanmı sarkıttın.Hatta resimli açıklama olursa herkes faydalanabilir.

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Tesekkurler. Bircok arkadasin bu problemi oluyordu

Guzel cozum
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    sensörü peteğin içine koymuyoruz abi peteğin arasına koyuyoruz sensör zaten krom uçlu bağlantıyı yapmak ısteyen arayabılır cepten yardımcı olurum resim nerden koyulur bılmıyorum usta

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    mustafa sistemin nasıl oldugunu anladım güzel pratik alternatif bir sistem olmuş emegine sağlık resimde olabilse iyi olurdu aşagıya resim yüklemeyle ilği linki yapıştırıyorum

http://www.regalraptor.net/forums/sh...esim+y%FCkleme

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    abi termostatın lınkını koyuyorum buraya termostatı görünce zaten herşeyı anlıyosun lınk adresi
    http://www.eltermonline.com/urun/30-...i-termostat/78

bu arada termostat fiyatını 20 tl demiştim ya o fiyat en kalıtelısı normal fiyatı lınktede görebılırsınız 6-7 tl bişey abi

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    bağlantıyıda şöyle yapıyoruz açık açık yazayım termostatın kendisini uygun ıslanmayacak (akunun yanı olabılır)yere koyuyoruz sensörün spiral borusu 1 metre onuda hesaplayın sensörün kendisinide radyatörün peteklerin arasına monte ediyoruz klıps vb şeylerle.alacağımız termostat çift kontaklı zaten satıcı tek mı çift mi kontak ıstıysun diye sorar bizim alacağımız çift kontaklı olacak ve termostatın arkasında 3 soket yeri var 1 inde com yazar yada c yazar diğerinde 1 yazar ötekındede 2 yazar müşüre gelen kablolardan bir tanesi akuden gelir diğeri fana gider biz akuden gelenı com yazan sokete bağlıyoruz fana giden diğer kabloyuda 1 yazana bağlıyoruz ve termostatın üzerinden istediğimiz sıcaklık değerine getiriyoruz ve paşalar gibi ömür boyu kullanıyoruz dahada anlamadım diyen varsa ve bu sistemi uygulamak ısteyen varsa arayabılır termostatın fiyatı 6 yada 7 tl

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    bağlantıyıda şöyle yapıyoruz açık açık yazayım termostatın kendisini uygun ıslanmayacak (akunun yanı olabılır)yere koyuyoruz sensörün spiral borusu 1 metre onuda hesaplayın sensörün kendisinide radyatörün peteklerin arasına monte ediyoruz klıps vb şeylerle.alacağımız termostat çift kontaklı zaten satıcı tek mı çift mi kontak ıstıysun diye sorar bizim alacağımız çift kontaklı olacak ve termostatın arkasında 3 soket yeri var 1 inde com yazar yada c yazar diğerinde 1 yazar ötekındede 2 yazar müşüre gelen kablolardan bir tanesi akuden gelir diğeri fana gider biz akuden gelenı com yazan sokete bağlıyoruz fana giden diğer kabloyuda 1 yazana bağlıyoruz ve termostatın üzerinden istediğimiz sıcaklık değerine getiriyoruz ve paşalar gibi ömür boyu kullanıyoruz dahada anlamadım diyen varsa ve bu sistemi uygulamak ısteyen varsa arayabılır termostatın fiyatı 6 yada 7 tl

Ellerine emeğine sağlık .Ayrıntılı anlatman harika olmuş.

Evet dediğin gibi termostatı görünce ampul yandı.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)