Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

orhon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat orhon
    mimar
     daytona 350
     ankara istanbul izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

herkese selamlar...

herkese selam.

yaklaşık 2 yıldır rr kullanıcıyım.kısmet buguneymişki buraya kayıt olabıldım.31 yasındayım ve mımarım.su ana kadar ıkı regalim oldu.spyder 350cc ve daytona.su an daytonam var ve uzun yıllarda sanırım benimle kalıcak.motorumla uzun yol dahil bircok tecrübede bulundum.regalim benim için bir hobi aslında zamanla üzerinde yapıcagım degısıklıklerıde burdan paylaşmaya çalısırım.yakın zamanda fotolarınıda ekliycem.her ne kadar regali aldığım yer bana bu motordan nefret etmemi sağlamamışsa baskada birsey sağlamaz sanırım.herkese tekrar merhaba.umarım guzel sohbetler ve ıyı dostluklar kazanırız.saygılar.....

burak_332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak tekin
    öğrenci
     Dd 250e-2
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba aramıza hoşgeldin bende geçtiğimiz mayıs ayında aldım o konuda haklısın insanı soğutuyorlar ama insan kendi yöntemiyle çözümler buluyor. devamlı ve aktif olmanı dilerim bu arada yarın ki 29 kortejine bekleriz :D

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aramıza hoşgeldin .regali aldığın yer ankara bayisi mi yoksa seni bu kadar dertlendiren..bu arada ankaradaysan yarınki 29 ekim sürüşüne bekleriz

(barış)

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,695
    Beğenilmiş
    7,114
    Merhaba Murat aramıza hoş geldin :D
    tecrübeli RR cuları aramızda görmek güzel

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba dostum aramıza hoşgeldin. katılımcı olmanı dileriz ayrıca servis ve motor hakkında artı ve eksilerin paylaşırsan bizde tecrübenden faydalanmış oluruz. bende bu arada daytona düşünüyorum. 250cc mi olur 350cc mi olur siyahmı olur beyazmı olur. orasına daha karar vermedim. karar verdiğim tek nokta kartal gidon alacağım.

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı mrtglc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba dostum aramıza hoşgeldin. katılımcı olmanı dileriz ayrıca servis ve motor hakkında artı ve eksilerin paylaşırsan bizde tecrübenden faydalanmış oluruz. bende bu arada daytona düşünüyorum. 250cc mi olur 350cc mi olur siyahmı olur beyazmı olur. orasına daha karar vermedim. karar verdiğim tek nokta kartal gidon alacağım.
    neden kartal abı?

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı orhon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese selam.

yaklaşık 2 yıldır rr kullanıcıyım.kısmet buguneymişki buraya kayıt olabıldım.31 yasındayım ve mımarım.su ana kadar ıkı regalim oldu.spyder 350cc ve daytona.su an daytonam var ve uzun yıllarda sanırım benimle kalıcak.motorumla uzun yol dahil bircok tecrübede bulundum.regalim benim için bir hobi aslında zamanla üzerinde yapıcagım degısıklıklerıde burdan paylaşmaya çalısırım.yakın zamanda fotolarınıda ekliycem.her ne kadar regali aldığım yer bana bu motordan nefret etmemi sağlamamışsa baskada birsey sağlamaz sanırım.herkese tekrar merhaba.umarım guzel sohbetler ve ıyı dostluklar kazanırız.saygılar.....
    Hosgeldın. Daımı olmanı dılerız.

orhon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat orhon
    mimar
     daytona 350
     ankara istanbul izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    su an ızmırdeyım.motorumla ankaradan geldım.daha önce kawasakı zx-12 kullanıyordum.evli ve cocuklu olunca bazı seyler yanınızda iğrelti durmaya başlıyor.bende artık tarzı ve kımlıgı olan bır motor almayı planladım ve araştırmaya basladım.ve regal raptoru buldum .bır tane 350 spyder aldım.ve ınanılmaz zorluk cektım race tarzı motordan sonra.kullanımı cok zor geldı acıkcası.uzun gıdondan dolayı sehır ıcı trafıkte manevra yapmak ınsanı terletmeye yetıyordu.600 km de spyderı gerı vererek bır daytona aldım.ve ınanılmaz memnunum.kullanımı yakıtı herseyıyle ıste budur dedırttı.işim gereği şantiyeye gittiğimden araziye bile giriyorum.ve her ıhtıyacımı karsılıyor.

tabı en buyuk sıkıntı ankaradakı regal kullanıcıları ıcın redlıne.detaya cok ınmıycem ama bu markanın daha iyi ellerde satılması ve servisinin yapılması gerektıgını dusunuyorum.
    .

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin.. Yeni ve tecrübeli bir RR sahibi tanımak güzel. Ki eski bir ss'ci olarak

Daimi olmanı ümit ediyorum...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)