cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Motorla gelirim gelmesine de :mrgreen: ben fuara alışveriş yapmaya geliyorum. Motorla gelirsem alacaklarımdan birini iptal etmem gerekicek. bot pantolon kask alıcam. mesela bot alamam motorla gelirsem :| Sen ozaman atla gel cmrtesi, tabi atla gel derken,at ile degil,zor olur yoksam
av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Sen ozaman atla gel cmrtesi, tabi atla gel derken,at ile degil,zor olur yoksam Doğru diyosun [smilie=greencolorz: otobüsle geleyim en iyisi ben. [smilie=greencolorz: Yazık hayvancayıza.. [smilie=greencolorz: Cumartesi günü buradakilerle gelicem fuara.. Onları Uğurlarken senle buluşuruz. Akşam aleme akarız sabah da Allah kerim
"CaRPe DieM"
cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Doğru diyosun [smilie=greencolorz: otobüsle geleyim en iyisi ben. [smilie=greencolorz: Yazık hayvancayıza.. [smilie=greencolorz: Cumartesi günü buradakilerle gelicem fuara.. Onları Uğurlarken senle buluşuruz. Akşam aleme akarız sabah da Allah kerim Getir oradakileri de kadikoy e bir kahvemizi icsinler,Raptorriders a kazandirmaya calisalim birkacini :mrgreen:
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Forum Kuralları