arkadaslar ben daha motoru alamadım onumuzdekı hafta ınsallah bu arada anadolu yakasından gıdıcek varsa benı alabılırmı?
admini tasımak nasip herkese olmaz bakalım kım o sanslı
cep telim 0532 737 45 26
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)arkadaslar ben daha motoru alamadım onumuzdekı hafta ınsallah bu arada anadolu yakasından gıdıcek varsa benı alabılırmı?
admini tasımak nasip herkese olmaz bakalım kım o sanslı
cep telim 0532 737 45 26
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)@Tgyzgn'yle oturdukk 2 laptop , zaman gecsin diye nette takılıyoruz sabah olsa da yola cıksak diye bekliyruz![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)birazda gec oldu ama , Anadolu yakasından motorla gelen var mı gelen varsa , ortak bi yerde buluşup gecelim ben ve tugay 2 motosiklet geciyoruz, varsa gelen birbirimize katılalım![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Regal Raptor 250e-9
istanbul
AB Rh (+)bir de bi sorum olucak sevgili abilerim.giriş için davetiye vs olacak mı. yoksa sabah basın kartı ayarlayabilirsem ücretsiz sokabilirim bi kısmımızı ama söz veremiyorum

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)BEN birazdan yola çıkıcam kahvaltı alanı yenibosna koçtaş ta görüşmek üzere
yok
bursa
A Rh (+)Herkez hala fuardayken ben hizli davranayım güzel bir organizasyondu
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)