Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

ataman yumukoğlu
    MUHASEBECİ
     regal raptor DD250E-9
     ANTALYA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

antalya'da regal raptor servisi

herkese slm,
    arkadaslar ben yeni üye oldum siteye ve gecen yaz regal raptor 250e9 aldım.motordan gayet memnunum. yalniz antalya da regal servisi bir tanemi var? eğer baska bilen varsa bana tarif edebilirler mi? ve de regalden anlayan motora bindiğinde şurda bi sıkıntı var diyeblecek bi usta tanıyormusunuz? eger varsa adres telefon vs bana yardımcı olurmusunuz? motorun bakımını bilmediğim motoru aldıgım yerin tarif ettiği serviste yaptırdım.ama nedense hiçemmnun deilim ordan.daha detaylı inceleyecek ilgilenecek tavsiye verebilecek ustalar bencebu işidaha zevkli hale getiriyolar ve hevesi kırmıyorlar.

teşekürler...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Ataman aramıza hoş geldin makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin :D
    herşeyden önemlisi iyi bir usta bulmak bölgedeki arkadaşlar konuyu görünce yardımcı olacaktır aşağıya yetkili servis listesini yapıştırıyorum

http://www.emremotor.com/akdeniz.html

MANAVGAT MOTOR
    YASİN AĞGEDİK - MİMAR SİNAN MAH.6045 SOK.NO:9/A MANAVGAT / ANTLYA 242.742 34 26 - 530.226 35 04

NEBİOĞULLARI MOT. İNŞ. LTD. ŞTİ
    ALİ NEBİOĞLU - ÇEVREYOLU CAD. H.KÜBRA HN. APT. NO.61 ALANYA / ANTLYA 242. 514 16 20- 530.225 36 36

FATİH DOĞANER OTO
    FATİH DOĞANER - ETİLER MAH.KIZILIRMAK CAD.NO:39 ANTALYA 242.321 19 87 - 532.201 42 60

KARAKUŞ MOTOR
    İLHAMİ KARAKUŞ - ÇEVRE YOLU GAZİ BULVARI NO:265 ANTALYA 242.325 94 61 - 535.967 31 08

COŞKUN MOTOR
    KAMİL COŞKUN - TEOMANPAŞA MAH.GÜNEŞ CAD.NO:39 ANTALYA 242.338 27 15 - 534.459 07 52

BORA MOTOSİKLET
    HALİT BORA - AKDENİZ SAN.SİT. 5009 SOK. NO:29 ANTALYA 242.221 41 71 - 532.337 62 65

MOTO SPORT
    EYÜP AKÇAYIR - MERKEZ SAN.SİT.A 1 BLOK NO:27 KORKUTELİ/ANTALYA 242.643 10 43 - 532.300 24 81

GÜN MOTOR
    ERDOĞAN GÜN - UZUNOLUK MAH.SAN.SİT. KORKUTELİ/ANTALYA 242.643 32 15 - 538.586 41 44

DOĞAN MOTOSİKLET
    RIDVAN CİĞERCİ - ÇEVRE YOLU ÜZERİ HACET KAVŞAĞI NO:202 ALANYA/ANTALYA 242.511 37 56 - 532.793 10 31

ALTIN MOTOR
    METİN ALTINBAŞ - CUMHURİYET MAH. ÇEVRE YOLU ÜZERİ NO:214 ALANYA/ANTALYA 242.515 00 78 - 543.624 38 53

NİL TİCARET
    VEHBİ SÜMENGEN - MEYDAN MAH.GÜRBÜZLER SOK.NO:10 KUMLUCA/ANTALYA 242.887 58 23 - 532.445 57 36

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Valla cevap dediğin böyle olur celil abi üstadsın daha da başka bişey demiyorum

ataman yumukoğlu
    MUHASEBECİ
     regal raptor DD250E-9
     ANTALYA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekür ederim celil.eline sağlık.en kısa zamanda dolaşmaya başlıcam listedeki yerleri.önce coşkun motora gitmiştim.

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    merhaba ataman kardeş bende antalyadayım 15 gun falan oldu motoru alalı bende bakıma sokucam motoru ama ben manavgattayım ve manavgat ta bir tane var manavgat motor var hiç gitmedim bu ay sonunda götürecem motoru bakalım senın coşkun motordan ben parça sipariş ettim yan kapak piyasada 110 tl olan malzemeyi bana 140 tl istedi düşün artık coşkun motoru eğer antalya merkezde isen nebioğullarına git derim en sağlam o şimdilik kazasız sürüşler

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teomanpaşadaki Nebioğullarıda Regal Raptor bayiliği almış durumda site güncel değil sanırsam bilginiz olsun
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

ataman yumukoğlu
    MUHASEBECİ
     regal raptor DD250E-9
     ANTALYA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kemer tarafındaydım ben.motorun plaka lambasını değiştirecektim ama cokun motor getirmedi salladı.bi bakım yaptırayım dedim artık bi yağla buji deişmiş o kadar.neyse önümüze bakmak gerek sonucta hersey bir tecrübe.şuan antalyada değilim ama 2 ay sonra gelicem ve bakım yaptırıcam.sen manavgat motordan memnun kalırsan orayada gösterebilirim....
    nebioğullarının yetkili servis oldugunu bilmiyordum ilk uğrak noktam orası olacak.bu arada belki konu dışında ama motora birazda modifiye yapasım var neler yapabilirim daha önce yapanlar memnun mu nasıl olumlu yada olumsuz etkiler ?
    tşk.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    nebioğullarına parasını verdiğin taktirde istediğin parçayı getirtirler

parayı vermeden elde stok tutmuyorlar ve siparişte vermiyorlar..

modifiye işini işin ehli birisi yapması gerekiyor çünki 250cc raptorun silindir bloğu max 300cc alıyor bundan ilerisi cidden iyi bir tornaya vs iyi işçiliğe bakıyor

nebioğullarına gelmeden dorada motor var bp benzinliğin orda 4 yolun karşısında Honda var oranın ustası oldukça iyi ancak sadece hondaya bakıyorlar zaman bulurlarsa yapacaklarını söylemişlerdi çünki çok yoğunlar oranın yanında Kawasaki motor var halen açıkmı bilmiyorum evet istediğin herşeyi yapabilirler ancak ustası usta değil işçisi işçi değil hem kazık hem dolandırıcılar sakın götürme ampül değiştirmeye dahi..
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

ataman yumukoğlu
    MUHASEBECİ
     regal raptor DD250E-9
     ANTALYA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet haklısın motor almadan önce oralara girmiştim ama tabi ustaları görmedim ama fiyatlar konusunda gayet ucuk.motoru aldıktan sonra motorla antalyadan aydına gittim genel anlamda zorlamadım ama 120-130 yaptıgım oldu ve yetmediğini düşündüm.ama bakıldıgında motorun ağırlıgına göre normal bu kadar yapması.bir iki ay sonra tekrar antalyaya gelicem motorumla.geldiğimde bi bakım yaptırım altarnatifleri göz önünde bulundurucam performans artışı için neler yaptırılabilir vs gibi.sağlam bi usta arayışım da bu yüzden zaten ince işçikil gerekiyor.henüz çok fazla tamir veya detaylı olarak motorun her konususna hakim olmadığım için ilk başta sağlam biri gerek...
    tabi bunu yapacak olan kişide bu işten zevk alıyor olmalı.bakalım acelem yok ama kesin yaptırıcam...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)