Merhabaalaaaaa Merhabaala... :mrgreen:
Arkadaşlar, Celil abi der ki (Demedi aslında da kızdırayım biraz diyorum) hadi gelin sürelim Cihan'ın çöplüğüne gidelim, sabah gider akşam dönelim...
Şaka bir yana, 17 Kasım Cumartesi günü "Celil abi ile birlikte" Doğu Marmara Turu'na katılmak isteyen var mıdır aranızda??? Ben gelirim, ben de varım diyen? Yürü be kim tutar seni diyen??
Tam bir programımız olmamakla beraber, Cumartesi sabahı Sapanca'da bir açık büfe kahvaltımız olacak. Gün içerisindeki güzergahlar arasında Kartepe'ye çıkış da bulunmakta. Bunların dışında gerçekleştirilecek tur ve programlar henüz kesinleşmiş değil...
Böyle bir tura katılmak isteyen var mıdır arkadaşlar.. :| Yoksa da canınız saolsun ne diyim [smilie=greencolorz:
Celil abi hava durumunu sorun ediyor, yağarsa gelmem hayatta olmaz, ben oraların yağmurunu bi kere yedim bi daha yemem, yemezler, yediremezsinizdiyor.. Buyurun hava durumu da gayet soft..
http://www.wunderground.com/global/stations/17069.html
Evet, var mı katılımcı.. Herkese kucak dolusu sevgiler, memleketime bekliyorum. Tanıştıklarımızla özlem gidermek, tanışmadıklarımıza da hoşgeldin mahiyetinde sıcak bir sohbet vaat ediyorum![]()

Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)
diyor.. Buyurun hava durumu da gayet soft..