Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ehliyet..

Hybrid View

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Ehliyet..

tekrardan merhabalar ve günaydınlar herkeze bol güneşli günler dilicem ama istanbul bugün pekte güneşli geçicek gibi görünmüyorsormak istediğim konuyu nereye açıcağımı bulamadığım ve forumda yeni olduğum için buraya açmak istedim o yüzden bağışlayına2 ehliyeti almak istiyoruz ve 2 arkadaşız istanbulda birbirne yakın semtlerde ikamet ediyoruz ben bakırköy arkadaşım yedikulede ve ehliyeti almak için kurs tavsiyesi istiyoruz bizim yakınımızdaki ve tanıdığımız kurslar motorsikletle pratikte fazla ağır kalıyorlar ve pek ciddiye almıyorlar bize bu işi ciddi olarak öğreticek zamanını harcıyacak bir kursa ihtiyacımız var bide ikimizinde b ehliyeti var fiyat sormadan edemicem pek bilgim yok şimdiden yardımlarınız için teşekür eder başını ağrıttığım için affınıza sığınırım iyi forumlar:=)

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Aramıza hoş geldin. kurslar hakkında aslında söylenecek çok fazla bir şey yok hiç bir sürücü kursu adam akıllı öğretmez yada öğretemez, vakitleri kısıtlı çünkü. Eğer iyi bir eğitim almak istiyorsan Özel motorsiklet kursları var mesela Honda Motosiklet Eğitim Merkezi var orada güvenli sürüşle ilgili bir çok eğitim veriliyor. Fiyat hakkında pek bir bilgim yok ama iyi bir eğitim istiyorsan taviye ederim

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşbulduk çok teşekürler dedim belki numunelik bir kurs vardır yönlendiren olur demekki hemen hemen aynı sorunlar var bütün kurslarda honda eğitim derslerini duymuştum çok kafama yatmıştı ama öyle heycanlıyım ki güzel bir kursla bir taşla iki kuş vurmak istedim ama napalım el mahkum mecbur gidicez gibi görünüyor ilgi ve alakanız için çok teşekür ederim:=)

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    ömer cip kardeş selamlar, hayırlı işler bol güneşler, kursa falan gerek yok, motorunu al bilen bir arkadaşla boş bir araziye git sabahtan akşama kadar tur at dikkatli kullan motorun dilinden anla, bir kaç güne olayı kavrarsın, hadi kolay gelsin... (bu arada kurslar motor sürmeyi öğretmez, A2 ehliyet 500-600 tl yi buluyor.)

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

UğurGÖKALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur GÖKALP
    Öğrenci
     DD250E9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Öncelikle hoş geldin.Ben fiyat konusunda bir şeyler söyleyeyim sana,senin yapacağını ben yaptım yani B+A2'yi kurs tanıdık olduğu halde totalde bana 550 civarı gibi paraya mal oldu.

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ve aleyküm selam:=)vallahi biraz tuzlu geldi ama çare yok katlanıcaz artık nasıl olsa 1 kere veriliyor :Dpratik meselesi benim aklımı çok bulandırıyor henüz motor yok ehliyeti ve deneyimim olduktan sonra inşallah ama bu hondanın eğitimleri varmış oraya bi uğrucaz gibi görünüyor bakalım hayırlısı bilgiler ve alakanız için teşekür ederim :=)

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    merhaba ömer kardeş bende senın gıbı a2 ehlıyet için uğraşıyorum ve şunuda ekleyım sınavlarda kalmadan gectiğin taktirde ehliyet cebine girene kadar cebinden çıkacak nakıt para 650 tl yi buluyor kursa yazıldık aralık 15 de sınav var ama ben motoru aldım 20 gun önce arada sırada sürüp hem pratık geliştiriyorum hemde hevesimizi alıyoruz fiyat konusunda yardımcı olduysam sevinirim

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hondayı ben de tavsıye ederım.

Şirinevlerde Özcem Sürücü kursu var. Yeter hanım var orada. Eralp Göksu gonderdı deyıp fıyat alabılırsınız. Uygun bıseyler soyleyebılır.

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    Alıntı omer_cip23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrardan merhabalar ve günaydınlar herkeze bol güneşli günler dilicem ama istanbul bugün pekte güneşli geçicek gibi görünmüyorsormak istediğim konuyu nereye açıcağımı bulamadığım ve forumda yeni olduğum için buraya açmak istedim o yüzden bağışlayına2 ehliyeti almak istiyoruz ve 2 arkadaşız istanbulda birbirne yakın semtlerde ikamet ediyoruz ben bakırköy arkadaşım yedikulede ve ehliyeti almak için kurs tavsiyesi istiyoruz bizim yakınımızdaki ve tanıdığımız kurslar motorsikletle pratikte fazla ağır kalıyorlar ve pek ciddiye almıyorlar bize bu işi ciddi olarak öğreticek zamanını harcıyacak bir kursa ihtiyacımız var bide ikimizinde b ehliyeti var fiyat sormadan edemicem pek bilgim yok şimdiden yardımlarınız için teşekür eder başını ağrıttığım için affınıza sığınırım iyi forumlar:=)
    yeni aldım bende A2 ehliyet fiiyatları net yazıyorum
    kurs ücreti 250
    yazılı sınav harcı 50
    direksiyon sınav harcı (beimkini kursa ödettim) 50
    sağlık raporu(özel hastneden) 30
    trafik harcı (ziraat bankasına) 96
    ehliyet kart ücreti(emniyete)87 tl

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    çok teşekür ediyorum igli ve alakanıza bu sıcak yaklaşımınız gerçekten heycanlandırıyor bukadar samimi bir ortamda bulunmaktan mutluluk duyuyorum inşallah en yakkın zamanda bizde aranıza katılıcaz. 2 derviş olarak sabrediyoruz. kurs tavsiyeleri ve fiyat bilgileri için gerçekten teşekürler:=)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)