harbidenmi yaaaa.. tehlike bu kadar büyükmü.....vışşşşş....speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
:P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)harbidenmi yaaaa.. tehlike bu kadar büyükmü.....vışşşşş....speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
:P

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)cozinan kendin ol kendin avatarını değiştir başkalarını taklit etme :P
sen ne büyükmüşsün speedy baksana hemen taklitlerin çoğaldı bile.![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
caponord
Samsun
B Rh (+)yavv benim kafa ambalaj oldu haaa.... bu speedyle cozinan aynı adammı .. yoksam resimler mi karışık.. valla bi hoş oldu kafam...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Bursaama speedy nin böylesi bir fotosu avatar olarak kaçmaz öle değilmi?aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
speedynin yayınladığı tamamlanmış gezilerdeki delmece yaylası fotolarında benim fotolarım mevcut.kendimi orada görürsünüz efem :P
ayrıca speedy de kendisi olsun ne o öle fare resimleri falan aynı zamanda sayın admin bakıyorum da sende regal raptor olumuşun:D
avatarım bence çok güzel değiştirmeye gerek yok .kendim de aşağıdayım memnun oldum![]()
![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)baba haklısın speedy resimde tam avatarlık yoksa bendemi koysam avatar olarark
Şaka bir yana en sonunda kim oldugunu gördük kardeşim tekrar aramıza hoşgeldin ama şu gözlüğüde cıkarda tam yuzunu görelim senide tam gormek ne zormus be yavas yavas acılıyon![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Bursa
caponord
Samsun
B Rh (+)şimdi soldaki speedy.. öbürüde sen yani cozinan...ama sen speedy nin resmini koymuşun ....hıh temam..ne kaddar kafamısı karıştırdın be kardeşim.... :lol:
Bursakafa karışıklığı için kusura bakmayın ama bu speedy avatarları tüm türkiyede yakında satışa çıkar ben size söyleyeyim.hatta kapıdağa gittim gördüm.altta çizgili gaffur pijamasıyla.okan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar gaffur pijamalı speedy resmi olan varsa siteye koysun yeni avatar yapacağım :D
Yaw cozinan kardeşim , bak senin işin gücün var , bozinan , onzinan var,ayrıca mis gibi suzinan'a biniyosun . Niye hala benimle uraşmak gereği duyuyosun ?
İlan :
Çok değişik ve interesting avatarlar kiralanır !
Pixel'i 100 dolardan , iletişim için SPEEDY'yi arayınız.
(Eyw , cozi , sayende bi para kapısı daha buldum saol)
Bursatelefon numaran ne? hangi bankaya para yatıracağız.hesap no verirmisin .1 adet almak istiyorum :Pspeedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)