Arkadaşlar ben benim bobbera koruma demiri aldım motomaniadan sonuçta bobber için değil ama motor ustam uydurdu gayette iyi oldu yakın zamanda resimlerini koyucam ....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Bobber 350
SAMSUN
0 Rh (+)Arkadaşlar ben benim bobbera koruma demiri aldım motomaniadan sonuçta bobber için değil ama motor ustam uydurdu gayette iyi oldu yakın zamanda resimlerini koyucam ....
YOK
İstanbul
A Rh (+)kafandakı gıbı olmussa sıkıntı yok onur. dedıgın gıbı fotosunu yollarsan ıyı olur :D
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)bende uğraşıcam ama cakit bulamıyorum. nikelaj olmasınada gerek yok koruma demirini siyah istiyorum
RR Bobber 350
SAMSUN
0 Rh (+)bir kaç tane resim yükledim linke tıklayıp bakabilirsiniz
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7380
YOK
İstanbul
A Rh (+)
Royal Raptor DD 250E-6C
Londra / Istanbul
AB Rh (-)Arkadaşım ben de yeni Daytona DD250 aldım. Ancak koruma demiri tarktırmadan binmek istemediğim için aleti teslim almıyorum.
İstanbul'da bu işi hızla nasıl, nerede halledebilirim fikir verebilir misiniz?
Teşekkürler.
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)yaptıracak çok yer var aslında kartalda ercan motor var oraya gözün kapalı yaptırabilirsin. fiyat olarakda 300 350 lira gibi birşey ister. yada Zeytinburnu, demirciler sitesi var hemen e5 in yan tarafında orda bu işle uğraşanbir kaç yer var onlarada 200 civarı bir rakama yaptırabilirsin.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)üstte linki olan motomania eski kasanın koruma demirini uyduyor elinde hazır vardır![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)