Ben hep yazın motor kullandım. bu soğukta ve yağışta motor kullanan arkadaşları görüyorum. Böyle havalarda motor kullananlar ne gibi koruma tedbirleri alıyorlar da sağlıklı kalıyorlar.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DAYTONA
istanbul
0 Rh (+)Ben hep yazın motor kullandım. bu soğukta ve yağışta motor kullanan arkadaşları görüyorum. Böyle havalarda motor kullananlar ne gibi koruma tedbirleri alıyorlar da sağlıklı kalıyorlar.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Valla yağmur yağmıyorsa istediği kadar soğuk olsun benim için sıkıntı olmuyor. Ki bilindiği gibi hızlı bir motor kullanıyorum, yavaş da gitmiyorum pek :mrgreen: Bir kere dizlik önemli, resmen buz kesiyor dizler çünkü, diz için herhangi bir koruma olmazsa. Baş için sıkıntı yok kask var ama bir balaklava, boğazlı kazak üzerine çok güzel gidiyor. Montu da üzerine kapadın mı mis.Eldiven de konçlu olursa montun üzerine sıkarsın olur biter.. :lol:
"CaRPe DieM"
Daytona 350
İstanbul
A Rh (+)bende bir pantolan var dizlik korumalı ve için astarlı memnunum ama ne kadar sıkı giyinsem de üstüm rüzgardan koruyamadım çözüm difi diye bir tulum 15 derecenin üzerinde giyiliyen bir tulum çözüm bu birde kışlık eldiven ve balaklava tamamdır![]()
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)ben ümraniye tarafında oturuyorum mesela , işyerim caddebostanda bağdat caddesinde , her gün motorla gidip geliyorum , ortalık buzzz bile olsa gidip gelirim yani , bi korumalı motosiklet pantolonu 'içlik olması şart yoksa toto buzz olabilir' sonra deri bir mont ince delikleri bile olmicak , cünkü o ufak hava delikli montlardan giyecegine hiç giyme üzerin cıplak cık motorla daha iyi cünkü , o deliklerden hızla giren hava bölgesel olarak vücuda rahatsızlık verebiliyo ve daha cok üşütüyo , bi deri eldiven ama konçlu , bi balaklava üzerine kask , sonra bas marşa , virajlarda , dönüşlerde gaza yüklenme , debriyajı ağır ağır bırak yoluna devam et
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)