Cihan 120 tl yakıyor benzin ama yine de gelicem napıyım. :mrgreen::mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yk
yk
B Rh (+)Cihan 120 tl yakıyor benzin ama yine de gelicem napıyım. :mrgreen::mrgreen:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)hahaaaah bu da çok iyiydivalla ben de onu düşünüyodum (Hesaplıyodum) sanırım git gez gel bi 250tl civarı yakarım. (İyimser mi bakıyorum ne
)
Celil abi.. Üç silahşörler "Rona, Salih, inancalio", sende.. Sen ulaşırsın artık bu ekibe :mrgreen: şeker silahşörler
Bu arada beni bi tedirginlik aldı ki sormayınyav birincisi bu köprüden geçiş "Paralıymış" :? bende ne kgs ne hgs ne öss ne de kpss var. [smilie=greencolorz: ki olmadığı gibi de hiç kullanmadım kullanmayı da bilmiyorum bu zımbırtıları.
Bi de, yav bi ortaköy bi taksim bi beşiktaş iskelesi bi başka bi isim geçiyor. Bunlar nerede :? ben neredeyim. Nerelereee gideyiiim... Yav ben istanbulda bırak iskeleyi plazayı, Taksim nerde desen onu bulamamilçelerin yerlerini bile bilmiyorum
ben nası gelcem buluşma yerine yav
![]()
Düğün maltepedeymiş. Beni alacak arkadaşın (Kalacağım) ev, Ataşehirdeymiş. Yakınmış onun dediğine göre. :?
Napcam ben yav çorba oldum şimdiden :?[smilie=greencolorz::(
"CaRPe DieM"

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)köprüden anadolu yakasından avrupa yakasına geçiş yani senin geleceğin yön ücretsiz dönüştede vapurla karşıya geçersin oradan otobana ulaşır adapazarına dönersin
gelelim yolunu nasıl bulacagına cevdet kadıköy de oturuyor ataşehir e yakın sayılır motoruda kapamış yaya gelecek o zaman siz buluşur birlikte gelirsiniz dönüştede cevdet vapurla karşıya seni geçirir ugurlar![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)