| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
sattım
istanbul
A Rh (-)yeni gelin gibi naza çekermiş kendini :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:bak sen
neyse....
2012 yılının belkide son buluşma (organizasyonu) olacak gibi gözüküyor. bu haftaki organizasyona lütfen tüm arkadaşlar gelsinki hem tanışmak hemde güzel bir geçirmek için. İllaki motorsikletle gelmek şart değil. benim gibi motorsikletsiz arkadaşlar beşiktaşta katılıp güzel bir kahvaltı sonrası ayrılırız.
Hayde RAPTOR RİDERS çıler kalabalık bir organizasyon yapalım (ara gazı benden vites yükseltmesi celil abi den):evil::lol::mrgreen::mrgreen:

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Erkan iyi demiş motorla gelmek zorunda değilsiniz havalar malüm yağmur olmazsa kahvaltıya gelin oturup muhabbet edelimyağmur olursa hiçbirimiz motorları çıkaramayız toplantı iptal olur zaten:(
Konu CELİL tarafından (18.December.2012 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)He yaa ben de geliyorum. Hatta kartepeye eldivensiz gelen arkadaş da istanbul buluşmasına gelmeye niyetlendi, ne kadar ciddi bilemiyorum tabi :mrgreen: Bi de benim oğluşumu sattığım Gürbüz arkadaş "boxerboy" da gelmeyi düşünüyor bi aksilik çıkmazsa..
Yahu bi geleceğim tuttu chrismas kutlıycaz nerdeyseBi de Salih abiye saygılar :?
"CaRPe DieM"
Gv 650
istanbul
A Rh (+)[QUOTE=cihan54;115205]Biz gelince bakarız, gelsem mi acaba, belki gelirim..
Müvekkil gelince bakıyorum ağzın sulandı... Yoo yooo bunun bi faturası olmalı
Erkanreiss gel tabi
Arkadas adamın avukatlıgını yapıyoruz,yetmedi birde co-pilotluk istiyor
Müvekkilim ayıp ettin,gel kadıkoy e burdan beraber gecelim beşiktaşa,ama kahvaltı sonrasında ayrılacagım malum ertesi gün sınav var,bizim ortakoydeki mekanın kaymak bal ı kafa acar,senin geri dönüş için bir çözüm buluruz![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)