Cihanım ben -10'unda 120 TL'sinde değilim ama kar günü erken cıktık gecen hafta da erken cıktığmız günler olduğu için pazar günü çalışıyoruzhatta şuanda da iş yerinden yazıyorum
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yk
yk
B Rh (+)Cihanım ben -10'unda 120 TL'sinde değilim ama kar günü erken cıktık gecen hafta da erken cıktığmız günler olduğu için pazar günü çalışıyoruzhatta şuanda da iş yerinden yazıyorum
![]()
yk
yk
B Rh (+)
V strom
istanbul
0 Rh (+)hacım şimdi motorun dişlilerini temizlemek için çıktım iliklerime kadar üşüdüm
sen o yolu nasıl geldin bu soğukta muşammbamı attın üstüne ,umarım zatüre olmassın
bende yarın için soğuk diye ekmeyi planlıyordum ama teee oralardan motorla geldiysen
bende 20 km dayanabilirim

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)23 Aralık pazar günü toplanıyoruz
Adapazarından cihan istanbula geliyor ve bu bahaneyle bizlerde bir araya gelip hasret giderelim dedik ve
pazar sabah ortaköyde kahvaltı yapıp muhabbet edip sonrasında boğaz turu yapıp oradanda taksime çıkıp bir cafede oturup muhabbet edelim kimler geliyor elleri görelim
Zaman : 23 aralık pazar
Toplantı yeri : Beşiktaş vapur ikelesi karşısı çay bahçesi
Saat : 10.45
Bakırköy bölgesi toplantı yeri: incirli ömür plaza yaya üst geçidi topkapı yönü ayagındaki büfede
Saat: 10.10
1- CELİL
2- cihan
3- ağafendi
4- inaona
5- av. Cevdet Yılmaz
6- burak 332
7- Eralp
8- zeko
9-?
hava durumu :
http://www.weather.com/weather/tenda...+TUXX0014:1:TU
celil csm : 0542 327 36 89
Konu CELİL tarafından (23.December.2012 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.
DD250E9
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşlar ben havaların soğuk olmasıyla doğru olan ekmek satışındaki artış nedeniyle sizlerle beraber olamayacağım.Hepinize iyi sürüşler.(:

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)işin aslı havada yarın yağmura çevirdi bu şartlarda kimseye bir şey diyemeyiz ama ben her şartta cihanla görüşürücem sabah yola çıkarken yağmur olmazsa motorla yağmur olursa otobüsle cihanla orta bir yerde buluşuruz
sabah yola çıkmadan son durumu buraya yazarım![]()
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Havadan belliydi zaten kaç gündür bekliyorum hava dönsün diye ama nafile son dakkikaya kadar beklemeyi tercih ettim.Malum bizim motorlar Çin malı ve yollar şu anda resmen tuz deposu gibi.Ben motorumu tuzlu suya sokmak istemiyorum sonuçları sıkıntılı oluyor maalesef.
Arkadaşlar ben yokum yarın umarım sıkıntısız geçer.
Katılan arkadaşlara iyi eğlenceler........![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)yağmura çevirdi... çölde olsam kar yağar zaten :(
Ağa, üzerim oldukça sağlam, soğuk yağmur kar geçirmez şekilde tam teşkil... o yüzden sizin üşümenizi ve/veya ıslanmanızı istemem. ki ciddi ciddi yağmura çevirmiş durumda. Gelecek olursa görüşürüz. Gelmezseniz de anlarım, o tarafa geçmeyip Sakarya'ya geri dönüşe çıkarım artık.. Kısmet...
"CaRPe DieM"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)