Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6

Selamlar olsun Marlox Geldi...!

Merhaba bütün motorsiklete gönül veren ve iki tekerin huzurunu sevenler
    Ben Engin Akar İzmir Balçovada oturan ve
    Dokuz Eylül Üni hastanesinde çalışmakta olan bir motor sevdalısıyım...

küçük yaşlardan beri her daim hayalini kurduğum motorumu kullanma zamanı geldi...
    hep derdim önce araba kullanırım motor kullanmak için 30 uma gelmem gerek diye 30 lu yaşlara geldik elimdeki arabayı sattım bütün borçlarımı kapattım şimdi geldi içime sinen Chopper ı almaya....

burada siz yeni dostlarıma da büyük bir işim düşmüş oluyor dediğim gibi Chopper alıcam ama bütçeme uygun beni yolda bırakmayacak güzel bir Chopper ı bulma konusunda pek iyi değilim neden derseniz bu güne kadar çok araç değiştirdim arabalarda a dan z ye anlamadığım konu yapamayacağım şey yok hatta bindiğim bütün arabaları kendi ellerim ile modifiye ettim... şimdi durulma zamanı geldi artık özgürlüğe iki teker ile gazlamak istiyorum...

kafamdaki iki chopper modeli
    1 - Regal Raptor DD250 E - 10
    2 - Regal Raptor DD350 E - 6

elimde 8000 tl civarı bir bütçe var sizce nasıl bir Chopper almalıyım...

bu arada daha önce hiç motor kullanmadım yani kullandım ama scooter lardan kullandım bu nedenle bana yardımcı olacak arkadaşların bu hususları göz önünde bulundurmaları iyi olur ;)

umarım keyifli bir forum olur hepimiz için herkese kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim...

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin sefalar getirdin hocam.. Chopper için ki başlangıç için güzel bir tercih olmuş kanımca. Spyder modeli gayet şık, özgün ve türünün ülkemizde seri üretim olarak tek örneği... Scooter kullanmışlığın varsa biraz ufak bocalamalar sonrasında kolaylıkla bu motoru da kullanmaya alışacağını düşünüyorum. Ben de spyder'ımı, sadece scooter tecrübesi olan bi arkadaşa satmıştım. Ki o da bu sitede şu an.. İlk zamanlardaki garipseme dışında gün geçtikçe alıştığını ve hiç bir sorununun kalmadığını belirtiyor. Şüphen olmasın bence.

Aileye tekrar hoşgeldin. Keyifli sürüşler dilerim.
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,694
    Beğenilmiş
    7,114
    Merhaba Engin aramıza hoş geldin :D
    çok güzel bir giriş ve tanışma yazısı olmuş
    belirtdiğin modeller SPYDER in 250cc ve 350cc modelleri çok karizmatik bir kasa ön çatal ileride oldugundan diğer modellere göre biraz alışma süreci ister ama bu kısa bir sürec scoter ve araba kullanmış olman dolayısla hiç zorlanmadan alışır ve keyif alırsın başlangıç için 250cc yeterli ama biraz daha torku kuvvetli olsun dersen bütçen sıfır 350cc almayada yeter işallah kısa sürede hayalindeki makinaya kavuşursun

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    valla aileye hoş geldin yazılarını okuyunca çok mutlu oldum :D

aslına bakarsanız motor gözüme kolay geliyor alışmaya çalışacağım sadece vites konusu olacak... trafik konusunda zaten ayağım gaz pedalına değdiği günden beri trafikteyim ve şükürler olsun ki hiç hatalı kulandığım olmadı tabi trafik şubesinin yakaladığı hız cezaları, tehlikeli araç kullanımı ve park cezaları dışında :D

Ayrıca
    Bunun haricinde İzmir'de uzun yıllar boyunca otomobil ve tuning gruplarında hizmet verip, büyüklü küçüklü gruplarda başkanlık veya yan görevlerde görev yapmış eski bir yöneticiyim.
    artık motor kullanmak ve motor grubumuzda elimden geldiğince aktif ve tabiri caiz ise işe yarayacak biri olmak istiyorum. Bu konuda umarım her daim birlikteliğimiz güç olmaya devam eder...

Saygılar Sevgiler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)