Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ultragore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    biraz önce servise bıraktım sonucu buradan yazacağım arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    sonucu merakla bekliyouz Ultragore

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bir sorun daha olacak kafanız şişmeyecekse :D başta bahsettiğim 1600 liranın içinde şunlar var ; arka lastik (orta yollu bişey ) marş rublesi değişti , silindir kırıktı pistonlar değişti yani bi rektefe gördü motor ,sinyaller yoktu komple takıldı ,km göstergesi yoktu takıldı ,aynalar değişti, sübap ayarı yapıldı, yağ değişti ,zincir değişti ,fanlardan biri eksikti fan takıldı bunun dışında yan kapakların tırnakları kırıltı bunun gibi ufak tefek şeylerde var ..Aşağı yukarı bu işlemlerin maliyetini bilen varsa kazık mı yedim merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı Ultragore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir sorun daha olacak kafanız şişmeyecekse :D başta bahsettiğim 1600 liranın içinde şunlar var ; arka lastik (orta yollu bişey ) marş rublesi değişti , silindir kırıktı pistonlar değişti yani bi rektefe gördü motor ,sinyaller yoktu komple takıldı ,km göstergesi yoktu takıldı ,aynalar değişti, sübap ayarı yapıldı, yağ değişti ,zincir değişti ,fanlardan biri eksikti fan takıldı bunun dışında yan kapakların tırnakları kırıltı bunun gibi ufak tefek şeylerde var ..Aşağı yukarı bu işlemlerin maliyetini bilen varsa kazık mı yedim merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum
    tam bir rakam çıkarmak zor ama ortalama bir motorun rektefiyesi 900tl - 1000 tl civarı
    +zincir kalitesine göre 80 tl den 250 tl ye kadar
    +lastik yenisi 160 den başlar çıkmaysa edecegi 70 - 80tl
    +sinyaller takım ortalama 80tl civarı
    +km göstergesi 80 - 100 tl civarı
    +fan motoru 80 tl civarı
    +aynalar takım 50 -60tl civarı
    +marş rublesi ?

rakamlar tahminidir

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar az önce motoru servisten aldım radyatörde bir sıkıntı yok dedi radyatörün içinde bi rezistans war 70 derece suyun dönmesini sağlıyor dedi bundan bişey anlamadığım benim bildiğim onun adı rezistans değil müşürdür o da fanı dewreye sokar .. neyse onu komple iptal ettik yani marşa bastığın anda su dönüyor sıkıntı yok dedi .Fanlara gelince bu şekilde olmaz dedi çok kısaca :D yani her zaman açık kullanman lazım falan dedi buna gerek warmı yoksa yaz aylarında şehir içi trafiktemi açmam gerkiyor .Aküyü çok kısa zamandamı yer ? Motorumda pek bir sorun kalmadı gibi şuan için tek sorun ilk çalıştırmada motor sıcakken çok fazla duman atıyor simsiyah değil gri renkte ama çok rahatsız ediyor beni ..ısındığı zaman sıkıntı yok hepinize çok teşekkür ediyorum şimdiden arkadaş ...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı Ultragore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar az önce motoru servisten aldım radyatörde bir sıkıntı yok dedi radyatörün içinde bi rezistans war 70 derece suyun dönmesini sağlıyor dedi bundan bişey anlamadığım benim bildiğim onun adı rezistans değil müşürdür o da fanı dewreye sokar .. neyse onu komple iptal ettik yani marşa bastığın anda su dönüyor sıkıntı yok dedi .Fanlara gelince bu şekilde olmaz dedi çok kısaca :D yani her zaman açık kullanman lazım falan dedi buna gerek warmı yoksa yaz aylarında şehir içi trafiktemi açmam gerkiyor .Aküyü çok kısa zamandamı yer ? Motorumda pek bir sorun kalmadı gibi şuan için tek sorun ilk çalıştırmada motor sıcakken çok fazla duman atıyor simsiyah değil gri renkte ama çok rahatsız ediyor beni ..ısındığı zaman sıkıntı yok hepinize çok teşekkür ediyorum şimdiden arkadaş ...
    enes 70 derecenin altında radyatörün su akışını kesip 70 derecenin üstünde devreyi açan parçanın adı termostat ve görevi kışın motorun çabuk ısınmasını sağlar yazın görevi yoktur su eksiltmesiyle alakasıda yoktur

fan müşürü takılamaz diye birşey yok müşür radyatöre takılıyor bağlantısı fan a yapılıyor

2 fan birden sürekli çalışırken alternatörün ürettiğinden fazla voltaj çeker ve aküden almaya başlar ve 3-5 saatte aküyü zayıflatabilir

gelelim eksozdan çıkan mavi dumana sen motoru rektefiye etmiş yenilemiştin bu durumda mavi duman atmaması gerekir mavi duman yağ yakıyor motorda sorun var demektir çok para harcadın bu konuyu servisle görüş kolay gelsin

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    celil abi yardımların için teşekkür ediyorum bursaya yolun düşerse misafir etmek isterim ...

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    sorun çözüldüyse kazasız belasız sürüşler dilerim dostum ( bu arada motoru bıraktığın servis kendi servisimi yoksa birçek motor ve markaya hizmet veren bir yer mi?

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

cpiler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cem Piler
    Proje Yöneticisi
     Hyosung GV250
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    sen ertandan mı aldın motoru?

enes parlar
    gıda mühendisi
     mct 250 cc
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aynen dostum dediğin şahıstan aldım :D

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler