biraz önce servise bıraktım sonucu buradan yazacağım arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
mct 250 cc
bursa
B Rh (+)biraz önce servise bıraktım sonucu buradan yazacağım arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)sonucu merakla bekliyouz Ultragore
mct 250 cc
bursa
B Rh (+)bir sorun daha olacak kafanız şişmeyecekse :D başta bahsettiğim 1600 liranın içinde şunlar var ; arka lastik (orta yollu bişey ) marş rublesi değişti , silindir kırıktı pistonlar değişti yani bi rektefe gördü motor ,sinyaller yoktu komple takıldı ,km göstergesi yoktu takıldı ,aynalar değişti, sübap ayarı yapıldı, yağ değişti ,zincir değişti ,fanlardan biri eksikti fan takıldı bunun dışında yan kapakların tırnakları kırıltı bunun gibi ufak tefek şeylerde var ..Aşağı yukarı bu işlemlerin maliyetini bilen varsa kazık mı yedim merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)tam bir rakam çıkarmak zor ama ortalama bir motorun rektefiyesi 900tl - 1000 tl civarı
+zincir kalitesine göre 80 tl den 250 tl ye kadar
+lastik yenisi 160 den başlar çıkmaysa edecegi 70 - 80tl
+sinyaller takım ortalama 80tl civarı
+km göstergesi 80 - 100 tl civarı
+fan motoru 80 tl civarı
+aynalar takım 50 -60tl civarı
+marş rublesi ?
rakamlar tahminidir![]()
mct 250 cc
bursa
B Rh (+)arkadaşlar az önce motoru servisten aldım radyatörde bir sıkıntı yok dedi radyatörün içinde bi rezistans war 70 derece suyun dönmesini sağlıyor dedi bundan bişey anlamadığım benim bildiğim onun adı rezistans değil müşürdür o da fanı dewreye sokar .. neyse onu komple iptal ettik yani marşa bastığın anda su dönüyor sıkıntı yok dedi .Fanlara gelince bu şekilde olmaz dedi çok kısaca :D yani her zaman açık kullanman lazım falan dedi buna gerek warmı yoksa yaz aylarında şehir içi trafiktemi açmam gerkiyor .Aküyü çok kısa zamandamı yer ? Motorumda pek bir sorun kalmadı gibi şuan için tek sorun ilk çalıştırmada motor sıcakken çok fazla duman atıyor simsiyah değil gri renkte ama çok rahatsız ediyor beni ..ısındığı zaman sıkıntı yok hepinize çok teşekkür ediyorum şimdiden arkadaş ...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)enes 70 derecenin altında radyatörün su akışını kesip 70 derecenin üstünde devreyi açan parçanın adı termostat ve görevi kışın motorun çabuk ısınmasını sağlar yazın görevi yoktur su eksiltmesiyle alakasıda yoktur
fan müşürü takılamaz diye birşey yok müşür radyatöre takılıyor bağlantısı fan a yapılıyor
2 fan birden sürekli çalışırken alternatörün ürettiğinden fazla voltaj çeker ve aküden almaya başlar ve 3-5 saatte aküyü zayıflatabilir
gelelim eksozdan çıkan mavi dumana sen motoru rektefiye etmiş yenilemiştin bu durumda mavi duman atmaması gerekir mavi duman yağ yakıyor motorda sorun var demektir çok para harcadın bu konuyu servisle görüş kolay gelsin![]()
mct 250 cc
bursa
B Rh (+)celil abi yardımların için teşekkür ediyorum bursaya yolun düşerse misafir etmek isterim ...
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)sen ertandan mı aldın motoru?
mct 250 cc
bursa
B Rh (+)aynen dostum dediğin şahıstan aldım :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)