| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Harley Davidson
Seventy Two XL 1200V
Antalya/Alanya
0 Rh (-)Arkadaşlar, 4 Riders motosiklet montunu kullanan var mi acaba? Yazlık breeze motosiklet montu alasım var, fiyat olarak çok iyi, fena da gözükmüyor. Ama Alanya sıcağında yazın nasıl olur ben genellikle hep şehir içi kullaniyorum bizim burası’da küçük yer birde üstüne deri çeket olacak. Alıp’da kullanamamak da var tabiki. Bilemedim.
“Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Telefonda konuştuğumuz gibi,yazın Alanya da,şehiriçi trafiğinde bunu kullanamazsın.Gideceğin en baba mesafe 5 km bile değil.Pişer,erir gidersin.Ama uzun yol ve kışı düşünürsen on numara olur.Yok güvenlik açısından ne olursa olsun mont alacak ve şehiriçi devamlı kullanacaksan da,bahsettiğim,full artı full fileli olan Riderdenim montunu tavsiye ederim.Yazlık bot alacaksan güzel olur.4Riders mont ve pantolon kalitesi olarak Riderdenim den biraz daha düşk kalıyor.Bildiğim kadar Motomax ın bir markası ? Mont olarak şimdiye kadar gördüğüm en fileli,en fazla hava alan montlardan biri ise durt markasının Crown modeli.Fiyatları 540 lira.Ama korumaları zayıf.Yine telefonda bahsettiğim gibi,ürünü alırken içeriğine koruma dahil mi ? Dahilse hangi kalite ve marka bakmak gerek.Riderdenim Sastec level 2 kullanıyor ki bundan daha kalitelisi yok.Sırf bu korumaların sırt koruması 320 lira civarı.Ayrıca 2 omuz ve 2 dirsek korumasına da 400 dersek vereceğin rakamı sen hesapla.Durt un Crown modelini kullandım.Ama o dönem beden sıkıntısı olmasaydı kesinlikle Riderdenim alırdım.4Riders ın kullandığı korumalar da tıpkı durt gibi en düşük seviye korumalar ve sırt koruması da yok.Şayet istersen onu ayrı satın alman gerekiyor.Sanırım telefondan sonra burada da yazdığım açıklamada benim fikrim gayet net ve anlaşılır oldu ? Riderdenim almanı tavsiye ederim.Sırt korumasına vereceğin parayı da hesaplarsan aynı rakama geliyor zaten.Üstelik koruma kalitesi de cabası.Ancak mutlaka giyip üstünde görmeden alma sakın.Dünyanın en iyi montu da olsa belki içinde rahat edemeyeceksin veya hoşuna gitmeyecek ?
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulentbc (21.Mart.2021), CELİL (21.Mart.2021), Eric The Raven (29.Mart.2021), erkopaşa (21.Mart.2021), Mehmet A. (22.Mart.2021) Bunu beğendi.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Efendim, herkes kendine ben artçıma çalışıyorum yaza hazırlık devam ediyor. Bir aksilik çıkmazsa yollardayız eşimle beraber inşallah
Başkanım fitili ateşledin, bende eşime aldım bu bottan.
Bu mont Durt üretimi uzun mont, biraz kesimi dar olsada eşimin istediği gibi, başkanım bu montun üzerinde deri yelek harika durmaz mı sen söyle
Sadece eldiven eksiğimiz var onuda halledeceğim yakında inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CELİL (22.Mart.2021), Eric The Raven (29.Mart.2021), Mehmet A. (22.Mart.2021), newmoon06tr (22.Mart.2021), Raci06 (23.Mart.2021), Yusuf K. (23.Mart.2021) Bunu beğendi.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Milletin kayınpederi kayınvalidesi kulübe yaptırır, kralın kayınvalidesi krala deri mont alır, nokta.
Bu mont anlaşılacağı üzere hediye![]()
Dana derisi olmasına rağmen çok ağır değil aşırı sıcaklar ve aşırı soğuklar dışında uzun süreli kullanılabilir diye düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bulentbc (22.Mart.2021), CELİL (22.Mart.2021), Eric The Raven (29.Mart.2021), Mehmet A. (22.Mart.2021), newmoon06tr (22.Mart.2021), Raci06 (23.Mart.2021), Yusuf K. (23.Mart.2021) Bunu beğendi.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Hayırlı olsun abi. Yazın nevale çok yani anladık
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
bulentbc (22.Mart.2021), CELİL (22.Mart.2021), erkopaşa (22.Mart.2021), newmoon06tr (22.Mart.2021), Raci06 (23.Mart.2021) Bunu beğendi.
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Erkan maşallah yaza tam hazırlıklı fuul donanımlı giriyorsunuz iyi günlerde kullanın eşine selamlar 😊👍🖐
bulentbc (22.Mart.2021), erkopaşa (22.Mart.2021), Mehmet A. (22.Mart.2021), newmoon06tr (22.Mart.2021), Raci06 (23.Mart.2021) Bunu beğendi.
Konu CELİL tarafından (22.Mart.2021 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.

Harley Davidson
Seventy Two XL 1200V
Antalya/Alanya
0 Rh (-)Bu gidişte 4Riders yazlık bot stokları tükenecek gibi, bitmeden bende hemen sipariş vereyim....![]()
CELİL (22.Mart.2021), erkopaşa (22.Mart.2021), Mehmet A. (22.Mart.2021), newmoon06tr (22.Mart.2021), Raci06 (23.Mart.2021) Bunu beğendi.
“Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)