Yeni gidonun hayırlı olsun yakışmış. Elektrik tesisatınında yeterli olması bayağı iyi olmuş. Şunu merak ettim dışarıdan bi gidon takılsaydı custom Bi gidon yani garanti devam edermiydi
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yeni gidonun hayırlı olsun yakışmış. Elektrik tesisatınında yeterli olması bayağı iyi olmuş. Şunu merak ettim dışarıdan bi gidon takılsaydı custom Bi gidon yani garanti devam edermiydi
Bugün motorun zincirini son yağlamamın üzerinden 1000 km geçtiği için zinciri temizleyip yağladım. Hava filtresini temizlemek için söktüm fakat zaten temizmiş o yüzden geri taktım. Oksijen sensörlerini söküp temizleyecektim ama egzoz korumasının cıvatalarından biri sıkıştığı ve yeterli aletim olmadığı için sökemedim.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
better to burn out than to fade away
bugün bitik fren balatamı ve bujilerimi değiştirdim.
standart bujiden iridyuma geçince motor bi rahatladı![]()
"...You have to realize that someday you will die, Until you know that, you are useless."
Eski motorum mondial vultureyi çalıştırdım biraz tur attım yarın yağ bakımı vs yapıp yine kenara çekeceğim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Motorun oksijen sensörlerini söküp benzinle temizledim ciğeri açıldı resmen. Birde yan çantaları montajladım
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
better to burn out than to fade away
Cumartesi günü motorumun yakıt pompasını ve filtresini yenileyip enjetörlerini temizlettim. Motor sonunda eski gücüne kavuştu.
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)