| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), erkopaşa ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Mkarakas ( 5 Gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 5 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), erkopaşa ( 6 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas ( 5 Gün önce), Raci06 (1 gün önce), Rastafaray06 ( 3 Saat önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 5 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

A Rh (+)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), erkopaşa ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Mkarakas ( 5 Gün önce), Raci06 (1 gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 5 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), erkopaşa ( 6 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas ( 5 Gün önce), Raci06 (1 gün önce), Rastafaray06 ( 3 Saat önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 5 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

Benda Rock Greystone BD300
İstanbul
A Rh (+)bugün kendi motorum değil Vlad'ın motoru için bişey yaptım, yatıyordu comradem gittiğinden beri ben de azıcık süreyim dedim.
(yok canım kendi motorumun plakası düştü de onu süremiyorum diye değil tamamen vladı düşündüğümden)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas ( 5 Gün önce), mskemal ( 5 Gün önce), Raci06 (1 gün önce), Rastafaray06 ( 3 Saat önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 5 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
"...You have to realize that someday you will die, Until you know that, you are useless."
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
A Rh (+)
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
Daytona 250V
Ankara
A Rh (+)Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)