Alıntı mskemal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle herkese iyi geceler RR ailesi.

1 aylık gelişmelerin sonucu an itibari ile motoru tüm haklarıyla üstüme almış bulunmaktayım (8 haciz, 1 kayıp ruhsat, 2025 yılından kalma egzoz meni, geç yapılan men kaldırma süreci ve benim kafasızlıklarım sebebi ile yeni üstüme alabildim). Bu süreçte tekneci abilerin logar kapağından motor yağı dökmeleri sebebi ile yan yol girişinde güzel bir kayma ve devamında gelen kazam sonucu gidonum yamuldu ve zaten bir sebep aramam sebebi ile gidonu istediğim modelle değiştirmiş bulunmaktayım. Gidon değişinde Efe ve Armin arkadaşlarımın özverileri ve sabırları için ayrıca teşekkür ederim. Hemen akabinde bu işlemlerden sonra manifold hortumunun yıllara meydan okuyamayıp şekil değiştirmesi ile yeni parça ile değişimi yapıldı. Hemen ardından patlak veren benzin musluğumun yenisinin 9000tl olması ve benim bir parçaya o parayı verirsem uyuyamıyacağımı farketmemle alternatifler aradım ve ybr125 musluğunun benim motora uymasıyla bu sorununda önüne geçtim (eski parçayı sefaköylülerin en büyüğü olan Efe arkadaşımın üstün sanayi yetenek ve bilgileriyle yeni contaları yapılmakta). Dahada sonrasında hanımefendilerden birinin sissy bar olmaması sebebi ile ettiği ağır hakaretler sonucu ve hazırda highway hawk ürünlerinde indirim olması sebebi ile sissy bar ve kazada hasar gören hidrolik kapağının değişimini yaptım. Akabinde geceleri uykumu kaçıran ve beni paranoyaya sürükleyen kontağı değiştirmeyi düşünürken elde olan çıkma parçaların bile 3.500 gibi etmiyecek paralar satıldığını görünce dükkan dükkan çilgir gezdim ve en sonunda ben yaparım diyen babayiğit bir çilingir ustasında göbek tamiri ve yeni anahtarları yapıldı. En son olarak Büyük Başkan Celil Faruk Üstün' ün önderliği ve sabrı ile 01.09.2026 tarihinde sonunda motor benim üstüme geçmiş bulunmakta.
Bu süreçte bana hem gruptan hemde telefondan yardım elen bütün Raptor Riders ekibine sonsuz saygı ve sevgimle teşekkür ediyor siz bu yazıyı okuyan sevgili arkadaş ve abilerime iyi geceler dilerim...
3.jpg4.jpg5.jpg8.jpg9.jpg10.jpg
Elinize emeklerinize sağlık hepinizin.
Benin musluğu fiyatını görünce ufak çaplı Bi kalp kiriz yaşıyordum kii o parayı vermemişsin mutlu oldum, eski model yeni model çok farketmeksizin isteyince başka alternatifler bulunuyor yeterki elimizden gelsin

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi