| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Dün akşam eve giderken Motorland'a uğrayıp hem haftaya hazırlık için deri çanta almaya gittim. Bu arada gitmişken plakalık istedim ve iki vidayla akşam montajını tamamladım.
Çantalar sosis çantanın tek kayışı kopuk çıktı, hatta parçası yoktu onu iade edeceğim bugün. Diğer çantalarda da farkılıklar vardı gitmişken bugün onları da değiştirip sonra montajını yapacağım.
Bu arada sormak istediğim bir şey var. Plakalık plastik ve plaka sıkı bir şekilde buraya sabitlendi. Böyle olması mı iyidir yoksa plastik plakalığı iptal edip direkt olarak plakayı motorun bağlantı yerlerine vida ile sabitlemek mi?
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ben plakalık olmadan seviyorum ama atına zırıltı yapmaması için temas eden yerlere araya lastik şamyel gibi bir şeyler koymak lazım![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Konu Ömer tarafından (25.Ağustos.2013 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
2012 250-E 9b
istanbul/Avp.
AB Rh (+)
BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Biraz önce çakmaklık için bir metal kutu yaptırmak istedim.
Başladık ama sonuca ulaşmadan ustanın işi çıktı.
Acelem olmadığı için beklemeye geçtim.
Bu arada çakmaklık için motor benzin deposu altında bulunan boşluk oldukça ideal.
Dün akşam orayı ölçtüm sıkıntı yok. İkinci bir alternatif olarak kornanın olduğu boşlukta değerlendirilebilir ama şuan depo altı daha mantıklı ve görünüm olarak daha iyi duruyor.
Birkaç resim paylaşayım
Kapak olayını henüz tamamlayamadım ama onu da bitirince paylaşırım.
Bu da yakın çekim detay olsun.
![]()
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
2012 250-E 9b
istanbul/Avp.
AB Rh (+)Ömer elektriği direk aküden aldır ve akü + çıkışına sigorta koydur 10 veya 15 amper...kolay gelsin.sigortayı çakmağı kullanacağın zaman tak diğer zamanlar çıkarmanı tavsiye ederim.Uygun körüklü lastikle çakmağın üzerini kapatarak izolasyonu sağlayabilirsin.
Konu ruschen tarafından (01.Ekim.2013 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)