| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Maşallah güzel görünüyor geceler sana aydınlık olucak güle güle kullan![]()
sattım
istanbul
A Rh (-)yaklaşık 3 gündür uğraştığım öncamın arka tarafına monte edeceğim kontrol panelim 1 eksiklede olsa bitti. sağ ve sol sinyal lambalı, 1 ana şalter 3 tane normal şalter 1 adet radyolu usb teyp 1 adette çakmak şarj yerli kontrol panelim :mrgreen: bazıları gıcık gidecek ama yinede göstermek istedim. c.tesi günü motora montajı ve ayrıca ön çakarların bağlantısı var onların resmide daha sonra :mrgreen::mrgreen:
önce ufak çizimler
perpadan aldığım şalter tipi düğmeler ve üstlerine led lamba montajı
teyp montajı
Krom kaplama çok göz alacağı için deri kaplama yapıp tekrar montaj
1 eksiklede olsa (şarj ünitesi ) son hali köşeler sinyal yuvası
![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)ilk paslanmaz görünce şimdi ayvayı yedi diye düşünüyordum ama deri kaplama hem daha güzel bir görsellik vermiş, hemde ayrı bir hava katmış.
Motorun üzerine montajı yapıldıktan sonra nasıl duracak merak ediyorum.
Keyifle kullanman dileğiyle hayırlı olsun...
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Kardeşim emeğine sağlık valla bende çok merak ettim motor üstünde nasıl durucak ayrı bir hava katıcakmı resimleri bekliyoruz.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Erkan ve arkadaşı Dremel.. Ellerinize sağlık[smilie=greencolorz:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Sakarya motosiklet festivalinde ilk tanıştığımız Erkan geri döndü :mrgreen:
"CaRPe DieM"
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Çok güzel olmuş Erkan,emeğine sağlık,
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Abi Erkan'la görüşme halindeyiz.Bana cam bağlantı aparatı ve heybe demiri ayarlıyor sağolsun(Erkan,maliyeti için bilgi bekliyorum bu arada biliyosun) .Bİr motorcu dosttan heybe aldım gelmesini bekliyorum.İkinci el ama çok feci marka bişey.Hahgwayhawk..
Ufaktan toparlıyoruz.Bunların dışında Fairing olayına ciddi kafayı takmış durumdayım ancak daha orjinal olanlara.İç dış kabuklu sistem olmalı.Bİr model yaratabilsek Erkan ile girişecez kendimiz yapıcaz poyesterden ama model kalıp ayarlamak zor.Ebay'den dandik ve tek taraflı olmayanları 1000 tl ye filan geliyor TR ye.Turkchopper başkanının ürettiği çok kalite ve orjinal.Onlinegeyik topicinde Realist eklemişti..Olmadı ondan temin ederiz artık.Kalıp konusunde yarımcı olacak veya fikri olan arkaş var ise mutlu oluruz..
Bunların dışında Buharlı temizlik makinası,50 metre makaralı TTR (11. katta oturduğum için) matkap için polisaj apartı v.b malzemeler aldım.Krom parlatıcım var.Pasta ve cila temin edip temizliğe girişicem havaaların düzelmesini ve çok az olan boş zaman bekliyorum..
Konu UCANLAZ tarafından (14.Mart.2014 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 13 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 13 misafir)