| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona 250V
Ankara
A Rh (+)
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 6 Gün önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 6 Gün önce), Tarmina (1 hafta önce), Yusuf006emre ( 6 Gün önce) Bunu beğendi.

Honda Shadow VT600C
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)
CELİL ( 4 Gün önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Küpeli (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 6 Gün önce) Bunu beğendi.
better to burn out than to fade away

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL ( 4 Gün önce), deatheater (1 hafta önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Raci06 ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 6 Gün önce) Bunu beğendi.

Honda Shadow VT600C
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)Bugün Armin, Kemal ve Enesle beraber motorun plakasının çamurluğa bağlandığı sac kırıldığı için onun yenisini yaptık. Sinyallerim arada gidip geliyordu flaşörden olduğunu düşünmüştüm ama geçenlerde kabloları kopan arka sağ sinyalimin kabloları lastiğe sürtüp açılmış onları tekrar elektrik bandıyla sardım. Ön sağ sinyalimin de dışındaki plastik kırıldığı için yere bakıyordu çift karışım yapıştırıcıyla onu yapıştırdım. Birde zincirimi gerdim ve yağladım.
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
better to burn out than to fade away
hyosung gv 250
Istanbul
0 Rh (+)Bugun kemal enes ve efe ile motorumun debriyaj balatasini degistirdik saclari degistirmek icin ozel bir anahtar gerekmiyormuş , yag yeniledik zincir gerdirme fren ayarlarini yaptik
Sent from my SM-A256E using Tapatalk
CELİL ( 4 Gün önce), deatheater ( 5 Gün önce), karatepeemre2 ( 4 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce) Bunu beğendi.

Benda Rock Greystone BD300
İstanbul
A Rh (+)WhatsApp Image 2026-08-23 at 00.45.57 (2).jpgWhatsApp Image 2026-08-23 at 00.45.57.jpg
Bugün Armin, Kemal ve Efeyle beraber Superlightımın baskı balatasını değiştirdik, açıkcası ben yanlarında durdum işin hepsini onlar yaptı hepsinin ellerine sağlık![]()
CELİL ( 4 Gün önce), deatheater ( 5 Gün önce), karatepeemre2 ( 4 Gün önce), Kiarmin ( 3 Gün önce), Küpeli ( 3 Gün önce) Bunu beğendi.
"...You have to realize that someday you will die, Until you know that, you are useless."

Benda Rock Greystone BD300
İstanbul
A Rh (+)bugün sürekli hararet sorunu yaşadığım bendanın radyatörüne ek fan taktım, etkisini kontrol edip duruma göre radyatör değişikliğine gidebilirim.
"...You have to realize that someday you will die, Until you know that, you are useless."
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)