Alıntı Eluh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sonunda aldim motoru. Piston, sekman, silindir, conta, subaplar, karburatorun bazi parcalari orjinalleriyle degistirildi. Motor inanilmaz farkli calisiyor su anda. 1000 km rodajda kal, 60 km. hizi gecme dedi usta. Cok geldi acikcasi 1000 km.

Egzoslardan cikan sesin susturucularin eskimesiyle ilgili oldugunu soyledi, pek anlamadim ama ses oyle cok istedigim gibi degil halen. Yak yakan tarafin uzun yolda kendiliginden temizlenecegini soyledi.

Elektrik tesisati bayagi vahimmis ilgili konuda belirttigim gibi.

Yag mobil 10-40 kullan dedi. Sanayide birkac dukkana sordum hepsi motula lanet okudu. Ali usta da mobil de castro da olur deyince aldim motulu.

Sanzimanda ugultu var dedi, ama vites gecisleri su anda muntazam. Umarim sorun cikarmaz ileride.

Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk
Öncelikle keyifli sürüşlerin olsun, epey uğraştırmış senin makine ama bunlar güneş doğmadan önceki karanlık anlar gibi. Sonrası çok güzel oluyor

O uğultu kronik sorunumuzun habercisi benzerini bana da Ahmet abi söylemişti fazla bekletmeden değiştirdik. Belki ben aceleci davrandım daha götürürdü ama sonrasında daha ciddi hasarla uğraşmaktansa zamanında müdahale önemli

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi