| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Suzuki Volusia VL800
Ankara
0 Rh (+)
CELİL (22.Ekim.2025), deatheater (22.Ekim.2025), karatepeemre2 (23.Ekim.2025), Küpeli (22.Ekim.2025), newmoon06tr (23.Ekim.2025), Resul.D (23.Ekim.2025), Tarmina (4 Hafta önce) Bunu beğendi.

Suzuki Volusia VL800
Ankara
0 Rh (+)IMG_0829.jpg
Bugün projeden sonra ancak motoru temizleyeme fırsat buldum ve paylaşayım dedim, bambaşka bir görsele sahip oldu...
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 3 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)
CELİL (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 3 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce), Rutkay Ediz (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.
better to burn out than to fade away

Suzuki Volusia VL800
Ankara
0 Rh (+)
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 3 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Rutkay hayırlı olsun baya güzel olmuş tekerine taş değmesin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 3 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce), Rutkay Ediz (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Rutkay hayırlı olsun çok güzel oldu keyifle kullan👍🖐🤟
deatheater (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 3 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce), Rutkay Ediz (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Hayırlı uğurlu olsun Rutkay güzel günlerde kullan, Battalgazi bambaşka bir motor olmuş
SM-A566B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 3 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce), Rutkay Ediz (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Suzuki Volusia VL800
Ankara
0 Rh (+)Bambaşka bir makine oldu gerçekten sürüşü biraz daha keyifli hale geldi benden söylemesi![]()
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Raci06 ( 3 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), Raci06 ( 3 Gün önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.
OF COURSE, AIR FORCE

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)Motorun gidonunda bir süredir boşluk vardı, birde üstüme üstüme gelmeye başlamıştı. frene basınca öne doğru gidiyordu bir miktar. Riser'ın motora bağlantı somunu gevşemiş sanıyordum fakat gidon tutan riser cıvataları gevşemiş onları sıkıp gidonu dikleştirdim. arka stop lambası da hiç yanmıyordu söküp baktım ampul sağlammış duy değiştirmem lazım tez zamanda...
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL (1 gün önce), karatepeemre2 (1 gün önce), Küpeli ( 22 Saat önce), newmoon06tr ( 23 Saat önce), Resul.D (1 gün önce), Tarmina (1 gün önce) Bunu beğendi.
better to burn out than to fade away
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)