| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
CELİL (1 gün önce), deatheater (1 gün önce), Küpeli (1 gün önce), Rastafaray06 (1 gün önce), Resul.D (1 gün önce), Tarmina ( 8 Saat önce) Bunu beğendi.

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)
CELİL (1 gün önce), karatepeemre2 (1 gün önce), Küpeli (1 gün önce), Rastafaray06 (1 gün önce), Tarmina ( 8 Saat önce), ulaire ( 11 Saat önce) Bunu beğendi.
better to burn out than to fade away

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL (1 gün önce), deatheater (1 gün önce), karatepeemre2 (1 gün önce), Rastafaray06 (1 gün önce), Resul.D ( 13 Saat önce), Tarmina ( 8 Saat önce), ulaire ( 11 Saat önce) Bunu beğendi.

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)
CELİL (1 gün önce), karatepeemre2 ( 15 Saat önce), Küpeli ( 15 Saat önce), Rastafaray06 (1 gün önce), Resul.D ( 13 Saat önce), Tarmina ( 8 Saat önce) Bunu beğendi.

Hyosung gv 250
Ankara
B Rh (-)
CELİL ( 15 Saat önce), deatheater ( 15 Saat önce), karatepeemre2 ( 15 Saat önce), Küpeli ( 16 Saat önce), Resul.D ( 13 Saat önce), Tarmina ( 8 Saat önce) Bunu beğendi.

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)Mehmet çok teşekkür ederim. Yürüyeni hallettik biraz da görüntüye el atalım dedik aklımda daha çok şey var ama ilanda bir tane virago 750 var gv satılırsa ona geçmeyi düşünüyorum. Bende sene başında ilana koymuştum saçma sapan takaslar geldi sonra kaldırdım bende de çok git gel oluyor bu kadar emek harcadım diyorum bir bağ oluştu aramızda ama daha güçlü bir makineye geçmek istiyorum yaza girmeden
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hyosung gv 250
Ankara
B Rh (-)Rica ederim. Eline sağlık güzel olmuş herşey gv sana bir çok şey kattı gibi bilgi olarak ustalık olarak. Aynı git gellerdeyiz bende diyorum o v tvin sesi lazım kükremesi lazım sokağın yırtılması lazım sonra bakıyorum aslında gv beni tatmin ediyor hız olarak görüntü olarak bakalım yaza belki yada önümüzdeki sezona
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL ( 14 Saat önce), deatheater ( 15 Saat önce), karatepeemre2 ( 15 Saat önce), Küpeli ( 15 Saat önce), Tarmina ( 8 Saat önce), ulaire ( 11 Saat önce) Bunu beğendi.

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)Gv birde kükrese zaten hiç değiştirmeyi düşünmeyeceğiz belki ama gerçekten ses konusunda eksik bir motor. Hızı olsun torku olsun tatmin ettiği anlar da oluyor ama bir yandan da 250lik gv böyle gidiyorsa 750 cc nasıl gider acaba diye düşünüyor insan. Bakalım biraz da nasip er yada geç cc yükselteceğiz ama bu yaz olur sonraki yaz olur geç olsun güç olmasın
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL ( 14 Saat önce), deatheater ( 15 Saat önce), karatepeemre2 ( 14 Saat önce), Resul.D ( 13 Saat önce), Tarmina ( 8 Saat önce), ulaire ( 11 Saat önce) Bunu beğendi.

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)
CELİL ( 9 Saat önce), karatepeemre2 ( 11 Saat önce), Küpeli ( 9 Saat önce), Tarmina ( 8 Saat önce) Bunu beğendi.
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)
Şu anda 45 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 45 misafir)