| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), Kediens ( 6 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas ( 5 Gün önce), mskemal ( 2 Gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 4 Gün önce), Yusuf006emre ( 6 Gün önce) Bunu beğendi.

Benda Rock Greystone BD300
İstanbul
A Rh (+)
CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas ( 5 Gün önce), mskemal ( 2 Gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 4 Gün önce), Yusuf006emre ( 6 Gün önce) Bunu beğendi.
"...You have to realize that someday you will die, Until you know that, you are useless."

Hyosung gv 250
Ankara
B Rh (-)Bu gün motorsikletim in yağını ve yağ filtresini değiştirdim yol öncesi hazırlık IMG_20260603_155350.jpg
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL ( 5 Gün önce), deatheater ( 5 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Kediens ( 5 Gün önce), Küpeli ( 5 Gün önce), mskemal ( 2 Gün önce), Resul.D ( 5 Gün önce), Tarmina ( 4 Gün önce), Yusuf006emre ( 4 Gün önce) Bunu beğendi.

Honda Shadow VT600C
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)Selamlar Raptor Riders. Pazartesi günü radyatörde kaçak olduğu için radyatörü ve sağ yan kapaktan yağ kaçağı olduğu için egzozla beraber yan kapağı söktüm. Radyatör ömrünü doldurmuş tamir olmuyor. Eski kasa Regal Raptor radyatörü alıp boğazları eskisinden kesip yenisine kaynattırıcam ilerleyen günlerde. Yan kapakta da debriyaj milinin keçesini ve rulmanını değiştirip dün akşam geri topladım. Birde makine yağ yaktığı için 10w40dan 20w50ye yağ geçişi yaptım. Pazartesiden beri gerek yanıma gelen gerek whatsappdan bilgilerini esirgemeyen herkese çok teşekkürler
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
better to burn out than to fade away
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)