| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)johnnypag servis manuelinde fotoğrafları yanlış koymuş, celil abinin anlatımı doğru, benim konunun en başındaki anlatımım yanlış, o anlatıma doğru diyenler ve ya doğru kabul edenler aman diyim dikkat ;)
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)benzin musluğu çevresinde konumlarla alakalı farklı bir harf we ya sembol yok ise, ewet, vananın ok kısmı depoyu gösterirken ana depo, ortadayken kapalı, motor yönünü gösterirken rezerv.
regal raptor daytona 250
antalya
A Rh (+)selam aleykum arkadaşım ben canlı şahidiyim bu benzin musluğunun çünkü yolda kaldım net olarakta o zaman öğrendim ışıklarda durdum geri kalkış yapamadım birde baktımkı benzin bitmiş musluk kolu aşağı bakıyordu ana depo bitmiş musluğu yukarı cevirdim benzin akmaya başladı yedek depoyu kullandım orda senin anlayacağın kesinlikle musluk kolu aşağı bakıyorsa ana depo yukarı bakıyorsa yedek depodur.Ha şunuda belirtim yedek depo diye birşey yoktur herşey muslukta biter musluğun depoda olan kısmında 2 delik var deliğin birinde benzin hortumunun aynısından hortum takılı diğeri boş sen ana depoyu açtığında hortumlu olanı acarsın yedeği açtığında ise hortumun aşağıda kalan kısmını kulanırsın yedek depoyu sonuna kadar kullanmamaya bak çünkü dipte kalan pislik falan varsa o pisliklerde geliyor yedeğin sonuna doğru umarım yardımcı olmuşumdur

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Kafan karışmasın ne diyorsam o :mrgreen:
aşağıda yazılanda doğru
musluk yatayken kapalı
sola yukarı çevirince ana depo
sağa aşağı çevirince yedek depo
ifadelerdeki karışıklık musluğun duruş pozizyonu yanlış ifade etmekten kaynaklanıyor
bütün modellerde benzin musluğu aynı yönde aynı işlemi yapar![]()
Konu CELİL tarafından (01.January.2013 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)kıble mi hortum mu? :mrgreen:
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)