Ahmet sen izmir e taşın ;)
ben sana istemediğin kadar yer bulayım :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Yok yok ağanın linkinin sonunda y harfi eksik sadece.. ilan bu:
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...07374453/detay
"CaRPe DieM"
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)"her işe uygun" diyor, nassı yani :mrgreen:
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
yk
yk
B Rh (+)Güzel bir fikir. Herzaman olmasını istediğim birşey aslında bir klüp. Bunun iyi tarafları da kötü tarafları da var tabi.
iyi tarafları;
- evde canın sıkıldı atla git mekana takıl,
- çoğunluk birbirini tanır kimse kimsenin tavuğuna kışt demez
- imece bir atölyemiz olur, herkes kafasındakileri çok daha uygun ve yardımlaşarak, üstelikte *kendin yapma zevki*'ni tadarak gerçekleştirir.
- birlikte yol aldığın kişiler bellidir.
kötü tarafları;
- motosikletin haydi şu gün atlayıp şuraya gidelim, ruhunu elinden alır, gruptaki herkes katılamaz (mekanı boş bırakamayacağı için)
- motosikletin haydi hafta sonu sabah kahvaltımızı şurda yapalım ruhunu elinden alır, klüp varken ne dışarı gidicez mantığı oluşuverir
- çokluğun olduğu yerde b*kluk olmaması için illa ki kurallar olması gerekir. Ancak kural, bir motor sürücüsünün, bilhassa chopper sürücüsünün ruhana aykırıdır.
Ama ben yine de isterim ya![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi,ÖLECEĞİNİ bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım..ÖZDEMİR ASAF.
yola devam Ahmet kardeşim..
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)kitabını ve hayatını okumanızı kesinlikle tavsiye ederim..şiirleri atasözü gibidir..şiirlerin şairi boşuna dememişler..mesela'' öğüt zamaninda taze yenmemis bir ekmegi, baskasina bayat yedirme denemesidir.''der ki bence ders konusudur..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)