evet arkadaşlar konuyu baştan aşağıya okudum bende, ve benimde fikirlerim şöyle;
Açılacak olan mekanın müşteri kitlesi biz olucaz, mekan cafe tarzı, önüne motorları rahatça park edebilceğimiz, içerisinde çayımızı, kahvemizi, içkimizi içip fast food yemeğimizi yiyebilceğimiz her kafaya esildiğinde tek başına bile gidip tanıdık birine rastlayabilceğimiz, ve sonrasında hesabımızı ödeyebilceğimiz bir yer olması gerekiyor.
Bu mekanın işletmecisi sadece hedef kitle olarak bizi görmemeli farklı insanlarada hizmet vermeli. bizde elimizden geldiğince mekanı boş bırakmayıp tükettiklerimizle işletmeciye ekonomik destek olmalıyız.
Kendimize özel ceketler t-shirtler,eldivenler yaptırıp, satışını bu mekan üzerinden yaptırabiliriz. böylece bu mekan sahibinin ordanda artı bir geliri olmuş olur.
Benimde uzun zamandır hayalimde böyle bir mekan var. Biz buraya club deriz başkaları cafe der. çok çok büyük bir mekan olmasına gerek yok bence katılımın çoğu yüksek olasılıkla istanbul içinden olur. o yüzden yataklı yorganlı bir yer olmasınada gerek yok. İstanbulun iki yakasındanda rahat ulaşılabilceği bir yerde olursa üyeler rahatlıkla gelebilirler. bunun dışında sokaktan geçen vatandaşta mekanı bilmesi için gözden ırak bir yerde olmaması daha cazip.
Ahmet arkadaşımız hayalimizde olan bu projeyi hem kendi hemde bizim için gerçekleştirmek istiyor. bende sonuna kadar destekliyorum. benim bir zamanlar baktığım bir mekan var aslında o kadar büyük bir alan değil ama manzarası harika. mekan haliçte deniz kenarında ulaşımı çok kolay. kirası ne kadar bilmiyorum ama pahalı olacağını hiç sanmıyorum. 2 katlı 20 şer metrekareden ufak ama manzarası ve konumu itibariyle çok güzel bir dükkan. eğer düşünürsen sana hem mekanın yerini göstermeye hemde telefon numarasını vermeye hazırım. 70.000 liradan daha az bir masraf yapabilceğin bir dükkan ve müşteri kitleside hayli hayli fazla plato meslek yüksek okulunun hemen yanı aylardır boş bir dükkan.

DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)